2019. január 24., csütörtök
Timót

Egyéb Nagykanizsa

Brutálisan bántalmazták a váratlan vendéget

A Nagykanizsai Járási Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat két büntetett előéletű zalai férfi ellen, akik tavaly júniusban egy muraszemenyei családi házban durván bántalmazták az oda váratlanul érkező ismerősüket.

A két elkövető éppen italozott ismerősüknél egy családi házban, ahová a sértett látogatóba érkezett. A férfi a házba belépve észrevette, hogy az ott lévő egyik személy a régi haragosa, aki őt meglátva azonnal rátámadt, és meg akarta ütni.


– A sértett kimenekült a házból az utcára, de a két férfi utánament, és a fülénél fogva visszahúzta őt a házba. Az egyik szobába vitték, ahol haragosa ütni-verni kezdte, miközben a másik férfi belülről támasztotta az ajtót, hogy a háziak ne tudjanak bejönni – ismertette a vád álláspontját dr. Kondákor Ferenc megyei főügyész. – A sorozatos ütések és rúgások hatására a sértett elvesztette az eszméletét, mire vízzel leöntötték. Amikor magához tért, átvonszolták a ház udvarán lévő pajtába, és ott folytatódott a bántalmazás. A sértett újból elveszítette az eszméletét, ekkor támadója fölé állt és levizelte, amit társa a mobiltelefonjával rögzített.

Fotó: Illusztráció – Megapixel

A bántalmazás következtében a sértett orrcsontja, arccsontja és négy bordája eltörött, a sérülések nyolc napon túl gyógyultak. A két férfira a Nagykanizsai Járási Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Minden azzal kezdődött, hogy az elkövetők italoztak… (Illusztráció: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek