EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Sport

Búcsú egy legendától

Ronaldinho testvére és egyben menedzsere a napokban jelentette be, hogy a brazil legenda visszavonul a profi futballtól. Összegyűjtöttük, hogyan búcsúztak az aranylabdás középpályástól egykori csapattársai és ellenfelei. Megható szavak következnek.

Lionel Messi


„Ahogy mindig is mondtam, rengeteget tanultam tőled a futballról. Mindig hálás leszek azért, amit értem tettél és azért, hogy megkönnyítetted a beilleszkedésemet a csapatba. Szerencsés vagyok, hogy annyi szép pillanatot átélhettem veled. Nemcsak a labdával a lábadnál vagy zseniális, hanem emberként is, és ennél talán semmi sem fontosabb. Még ha úgy is döntöttél, hogy szögre akasztod a stoplist, tudd, a futball örökké emlékezni fog rád és a mosolyodra. Minden jót, Ronnie.”

Carles Puyol


„Veled játszani egy ajándék volt. Boldogságot hoztál a csapatnak és egy új, sikeres fejezet kezdődött az életünkben. Sosem fogom elfelejteni, hogy azt mondtad nekem mielőtt a kimentünk a pályára, »te védekezel, én támadok«.  Köszönöm, barátom, a legjobbakat kívánom neked.”

David Beckham

„Isten hozott a visszavonultak csapatában, barátom. Egy élmény volt veled és ellened is játszani és mindezt mosolyogva tetted. Szeretlek, tesó.”

Neymar

„Megtiszteltetés, hogy részese lehettem a történetednek. Mindig emlékezni fogok arra, hogy mennyire örömteli volt a játékod. Az örökséget, amit magad mögött hagysz, nagyon nehéz lesz megdönteni a labdarúgásban. Köszönöm mindazt, amit a futballt szerető emberekért tettél.”

Ronaldo

„A történelem egyik legnagyobb zsenije előtt tisztelgek. Egy győztes pályafutás, a művészet és az öröm nyomvonala ért most véget. Köszönök mindent, névrokon!”

Rivaldo

„Gratulálok mindenhez, amit elértél a labdarúgásban, barátom. Most véget ért egy fejezet az életedben, de amit letettél az asztalra, örökké élni fog a világ futballjának történetében. Megtiszteltetés volt, hogy veled játszhattam és hogy együtt nyertük meg a 2002-es világbajnokságot. Isten áldjon!”

Kaká

„Élvezet volt nézni a játékod, kiváltság, hogy melletted játszhattam és megtiszteltetés, hogy kupákat nyerhettünk együtt. Sok sikert kívánok az életed következő fejezetében, partnerem!”

 

Roberto Carlos

„Tiszteletemet fejezem ki egy nagyon jó barátnak, akit a futballnak köszönhetően ismertem meg. Köszönök mindent, amit értünk és a labdarúgásért tettél, barátom. Miattad tudtuk élvezni ezt a sportot.”

Alessandro Del Piero

„Egy ragályos és izgalmas mosoly, kiváló cselek, varázslatos mozdulatok, mint az »elastico« és a »nolook« passz és azok a szabadrúgások, amiket szívesen nézek. Nagyon kevés játékos tudta úgy megcsillogtatni a szemeket, mint te.”

Kapcsolódó Cikkek