EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,61 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Büdös kollégája miatt rúgták ki a nőt

Egy indianapolisi bíróságon dolgozó nőt büdös kollégája miatt rúgtak ki állásából, mivel a kellemetlen testszag ellen úgy próbált védekezni, hogy telepakolta irodájukat légfrissítőkkel.

Nem akart tapintatlan lenni, ezért próbálta meg így elűzni a bűzt. A nőt azonban bemószerolta a büdös kolléga a főnöknél, mondván, ellenséges munkakörnyezetet teremtett. Felettesei ezért a légfrissítős hölgyet elbocsátották, ő pedig most jogi útra terelte az ügyet. Mint mondta, igazságtalannak tartja, hogy kirúgták, ezért kártérítést követel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.