EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Chloe büszkén mutogatja magát

Fotó: Profimedia

Chloe Goodman nem szégyelli a testét, és ezt előszeretettel tudatja is a világgal. A 24 éves brit valóságshow-sztár már többször kiállt amellett, hogy ne mondják meg a nőknek, hol, mikor és mit mutassanak meg magukból. Véleménye szerint egy nőt ne ítéljenek el azért, mert kirakja azt, amije van, sőt inkább legyen rá büszke. Chloe álláspontjának megfelelően mind a vörös szőnyegen, mind a hétköznapokban szereti megmutatni magát, legfőképpen szexi dekoltázsát. Habár a valósághőst sok bántás érte emiatt, nem foglalkozik vele, és a férfiak legnagyobb örömére ugyanolyan sokat mutató ruhákat visel.

 

 Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Profimedia, Xposurephotos

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

    A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

  • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    2020-ban is lesz nyugdíjemelés

    Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.