EUR: 321,80 Ft
CHF: 280,47 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Sopron

Civitas Fidelissima díj a kosaras lányoknak

Több szempontból is a soproni női kosárlabda éve volt 2017. A Sopron Basket rangos városi kitüntetésben részesült decemberben, ugyanis a klub a teniszező Babos Tímeával egyetemben Civitas Fidelissima díjat vehetett át.

A nívós díj a soproni klub több évtizedes kimagasló munkájának legmagasabb fokozatú elismerése, ráadásul a csapatorvos, dr. Sztancs György Dr. Király Jenő-díjban részesült. A Sopron Basket tavaly imponáló magabiztossággal húzta be a Magyar Kupát, a bajnokság fináléjában pedig pályahátrányból verte meg a Szekszárdot. Az együttes idei célja egyértelműen a címek megvédése és a nemzetközi színtéren való minél távolabbi menetelés.

Fotó: Tóth Zsombor

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.