2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

Cooky: Hihetetlenül gyönyörű volt Debi szülés közben

Tegnap megszületett a 48 éves Cooky és huszonhét évvel fiatalabb barátnője, Debóra első közös gyermeke, Kevin. A pici makkegészséges, 3140 gramm és 55 centi. A rádiós elárulta a Lokálnak, hogy a szülés komplikációmentes volt, Debóra kevesebb mint három óra alatt világra hozta a fiát, mindketten jól vannak.

Papíron február másodikán kellett volna megszületnie Cooky kisfiának, Kevinnek, ám – mint ahogy korábban beszámoltunk róla – sejteni lehetett, hogy a baba a vártnál picit hamarabb megérkezik. Debóra tegnap reggel adott életet a picinek.


– Debinek reggel 7-kor folyt el a magzatvize, és 9 óra 50 perckor már a kezünkben is tarthattuk a picit. Elképesztően gyorsan lezajlott a szülés, nem volt semmi probléma. Többször mondtam már, hogy a szerelmem egy hős, de ez most már egészen biztos – kezdte lapunknak boldogan a rádiós, aki végig Debi mellett volt a küzdelmes percekben.

– Alapvetően apás szülést terveztünk, s ugyan próbáltam elképzelni, hogy milyen lesz majd ott bent, képtelen voltam. Most már tudom, ez semmivel nem összehasonlítható érzés. Ott álltam végig mellette, és Debi hihetetlenül gyönyörű volt szülés közben. A pillanat, amikor kezembe vettem a fiam, egyszerűen leírhatatlan. Mindenkinek kívánom, hogy legalább egyszer élje át az életben. Mindannyian sírtunk, ott voltak velünk a nagyszülők is – mesélte meghatódva Cooky, aki egyelőre nem tudja eldönteni, hogy kire hasonlít a pici.


– Olyan kis csöppség, hogy egyelőre még a vonásait is alig tudtam kivenni, de első ránézésre úgy tűnik, hogy fele-fele. Éppen annyira hasonlít rám, mint Debire. Azt hiszem, hogy barnák a szemei, de nem mernék rá megesküdni, hiszen még csak résnyire nyitotta ki őket. Egy biztos, gyönyörű hajas baba – mondta a büszke rádiós.

Az újdonsült szülők pénteken vihetik haza Kevint, akit otthon már vár gyönyörű babaszobája, amelyet hónapokkal ezelőtt berendeztek neki. Az első hat hétben Cooky édesanyja is Budapesten lesz, hogy segítsen a pici körül. Bizonyára csodálatos időszak áll Cooky és családja előtt.

 

Cooky és barátnője, Debóra (forrás: tv2)

 

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.

 • Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  A Berlini Filmfesztiválon mutogatta szexi combjait Kate Moss húga, Lottie Moss. A 20 éves modellért a világ legnagyobb divatházai versengenek, szakértők szerint éveken belül sikeresebb lehet, mint a nővére, ezt leginkább szexi idomainak és szögletes arcának köszönheti.