2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Cooky: Hihetetlenül gyönyörű volt Debi szülés közben

Tegnap megszületett a 48 éves Cooky és huszonhét évvel fiatalabb barátnője, Debóra első közös gyermeke, Kevin. A pici makkegészséges, 3140 gramm és 55 centi. A rádiós elárulta a Lokálnak, hogy a szülés komplikációmentes volt, Debóra kevesebb mint három óra alatt világra hozta a fiát, mindketten jól vannak.

Papíron február másodikán kellett volna megszületnie Cooky kisfiának, Kevinnek, ám – mint ahogy korábban beszámoltunk róla – sejteni lehetett, hogy a baba a vártnál picit hamarabb megérkezik. Debóra tegnap reggel adott életet a picinek.


– Debinek reggel 7-kor folyt el a magzatvize, és 9 óra 50 perckor már a kezünkben is tarthattuk a picit. Elképesztően gyorsan lezajlott a szülés, nem volt semmi probléma. Többször mondtam már, hogy a szerelmem egy hős, de ez most már egészen biztos – kezdte lapunknak boldogan a rádiós, aki végig Debi mellett volt a küzdelmes percekben.

– Alapvetően apás szülést terveztünk, s ugyan próbáltam elképzelni, hogy milyen lesz majd ott bent, képtelen voltam. Most már tudom, ez semmivel nem összehasonlítható érzés. Ott álltam végig mellette, és Debi hihetetlenül gyönyörű volt szülés közben. A pillanat, amikor kezembe vettem a fiam, egyszerűen leírhatatlan. Mindenkinek kívánom, hogy legalább egyszer élje át az életben. Mindannyian sírtunk, ott voltak velünk a nagyszülők is – mesélte meghatódva Cooky, aki egyelőre nem tudja eldönteni, hogy kire hasonlít a pici.


– Olyan kis csöppség, hogy egyelőre még a vonásait is alig tudtam kivenni, de első ránézésre úgy tűnik, hogy fele-fele. Éppen annyira hasonlít rám, mint Debire. Azt hiszem, hogy barnák a szemei, de nem mernék rá megesküdni, hiszen még csak résnyire nyitotta ki őket. Egy biztos, gyönyörű hajas baba – mondta a büszke rádiós.

Az újdonsült szülők pénteken vihetik haza Kevint, akit otthon már vár gyönyörű babaszobája, amelyet hónapokkal ezelőtt berendeztek neki. Az első hat hétben Cooky édesanyja is Budapesten lesz, hogy segítsen a pici körül. Bizonyára csodálatos időszak áll Cooky és családja előtt.

 

Cooky és barátnője, Debóra (forrás: tv2)

 

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.