2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Csak színház és más semmi – Dobó Kata összetört a szerelmi csalódás után

Izgalmas és humorban gazdag évaddal jelentkezik újra a Csak színház és más semmi című heti sorozat a Duna Televízió adásában. A történet tovább bonyolódik, amikor Alinda és Barna nem tudják összeegyeztetni a családot a színházzal, ráadásul egy titokzatos, jóképű koreográfus is bekavar Dénes és Petra életébe. 

Ismét a nappalikba költöznek a Csak színház és más semmi című sorozat szereplői. Schell Judit, Csányi Sándor, Dobó Kata, Szervét Tibor és mások élete is tovább bonyolódik a képernyőn a sorozat harmadik évadában. Megszületik Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke, nem kevés fejtörést okozva a párnak, hogyan egyeztessék össze a szülői teendőket a színházi élettel. Mindeközben Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) között tovább bonyolódnak a szálak, mert felbukkan egy titokzatos koreográfus, akivel Dénes mintha túlságosan is szoros viszonyba kerülne. Petra viszont Miklóshoz (Mészáros Béla) kerül egyre közelebb, miközben Dénes gyanakszik, hogy a férfinak titkos tervei vannak a színházat illetően. Pápai Timi (Dobó Kata), a színház új primadonnája pedig egy szerelmi csalódás után próbál talpra állni, és minden eszközt megragad, hogy a sajtóban jó képet fessen magáról. Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója, a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozat harmadik szériája 2018. március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízió műsorában.


Csak színház és más semmi – Csányi Sándor rászabadítja anyját a párjára

Csak színház és más semmi – Dobó Kata próbálja kiheverni szerelmi csalódását

Csak színház és más semmi – Schell Judit anya lett

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.