EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Sopron

Családi Jeges Nap

Remeknek ígérkező Családi Jeges Napot szervez a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség január 12-én 14 és 20 óra között. A soproni műjégpálya ebből az alkalomból ingyenesen lesz látogatható. A sokszínű sportprogramot a Soproni Jégkorong Sportegyesület sportolói, edzői biztosítják kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A délután folyamán játékos vetélkedőkre invitálják a családokat, amelyek keretében a résztvevők között ajándékokat sorsolnak ki. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak, a szervezők szeretnék, ha az eseményre kilátogatók felhőtlenül jól éreznék magukat. Sportfelszerelés bérlésére a helyszínen lesz lehetőség.

Fotó: Tóth Zsombor

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.