EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Dunaújváros

Családi nyílt nap az egyetemen

Ismét megnyitja kapuit az érdeklődő továbbtanulók előtt a Dunaújvárosi Egyetem. A bemutatón értékes nyeremények is várják a fiatalokat.

Garantáltan nem fog unatkozni, aki szombaton kilátogat a Dunaújvárosi Egyetem nyílt napjára. Az Educatio kiállítás után az iskola hazai pályán várja az érdeklődő továbbtanulókat, ami tökéletes alkalom arra, hogy a leendő diákok megismerkedjenek az intézményben folyó munkával, az infrastruktúrával és a képzési lehetőségekkel. A nyílt napon előadásokkal, standokkal és számos programmal várják az érdeklődőket. A helyszín az egyetem A épülete és a rendezvénycsarnok. A családi nap nem csak a nevében „családi”, hiszen a kis testvérre is gondoltak, őket többek között légvár is szórakoztatja.


Az érdeklődők között olyan értékes nyereményeket is kisorsolnak, mint elektromosautó-tesztvezetés, nosztalgiavonat-utazás a MÁV Csoport felajánlásában két fő részére a csehországi Brnóba közlekedő Pivo Expressz Élményvonaton, illetve Hankook-ajándékcsomag. Az egyetem kiemelten kezeli a sport támogatását, így a sportbarát szerencsés közös fotóval gazdagodhat a Dunaújvárosi Acélbikák vagy a Dunaújvárosi Egyetem vízilabdacsapatával. A játékban bárki részt vehet, aki az egyetem honlapján a nyílt nap reggeléig regisztrál. A nyílt nap helyszínea  Dunaújvárosi Egyetem A épülete, időpontja január 27. 9–13 óra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.