EUR: 322,69 Ft
CHF: 282,26 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Egyéb Dunaújváros

Családi nyílt nap az egyetemen

Ismét megnyitja kapuit az érdeklődő továbbtanulók előtt a Dunaújvárosi Egyetem. A bemutatón értékes nyeremények is várják a fiatalokat.

Garantáltan nem fog unatkozni, aki szombaton kilátogat a Dunaújvárosi Egyetem nyílt napjára. Az Educatio kiállítás után az iskola hazai pályán várja az érdeklődő továbbtanulókat, ami tökéletes alkalom arra, hogy a leendő diákok megismerkedjenek az intézményben folyó munkával, az infrastruktúrával és a képzési lehetőségekkel. A nyílt napon előadásokkal, standokkal és számos programmal várják az érdeklődőket. A helyszín az egyetem A épülete és a rendezvénycsarnok. A családi nap nem csak a nevében „családi”, hiszen a kis testvérre is gondoltak, őket többek között légvár is szórakoztatja.


Az érdeklődők között olyan értékes nyereményeket is kisorsolnak, mint elektromosautó-tesztvezetés, nosztalgiavonat-utazás a MÁV Csoport felajánlásában két fő részére a csehországi Brnóba közlekedő Pivo Expressz Élményvonaton, illetve Hankook-ajándékcsomag. Az egyetem kiemelten kezeli a sport támogatását, így a sportbarát szerencsés közös fotóval gazdagodhat a Dunaújvárosi Acélbikák vagy a Dunaújvárosi Egyetem vízilabdacsapatával. A játékban bárki részt vehet, aki az egyetem honlapján a nyílt nap reggeléig regisztrál. A nyílt nap helyszínea  Dunaújvárosi Egyetem A épülete, időpontja január 27. 9–13 óra.

Kapcsolódó Cikkek