EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb I.kerület II.kerület XI.kerület XII.kerület

Csillagszeműek 25 éve

A Családok Évében ünnepli fennállásának 25. évfordulóját a Tímár Sándor és Böske által létrehozott Csillagszeműek nagy családja. A jelenleg több mint 1000 fős társulatban a háromévestől a felnőtt profi táncosig minden korosztály megtalálható.

A jubileumi évad – 10 műsorból álló sorozat keretében – januártól júniusig, hat hónapon át tart. Az évadnyitó előadást a Csillagszeműek alapító tagjaiból álló Timár Együttes adja a MOM Kulturális Központban, január 29-én 19 órakor.

A 3 évestől a felnőtt profi táncosig minden korosztály járja a Csillagszeműeknél (Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Elöl a legények, mögöttük a leányok (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.