EUR: 321,17 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Cuki apuka a nagy Khal

New Yorkban bolondozott gyerekeivel Jason Momoa. A Trónok harca Khal Drogójának van egy 10 éves kislánya, Lola Iolani Momoa és egy 9 éves kisfia, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa. A gyerekek le se tagadhatnák édesapjukat, akire elképesztően hasonlítanak. Féltestvérük egyébként Zoë Kravitz, édesanyjuk ugyanis korábban Lenny Kravitz exe volt. Momoa 12 éve alkot egy párt Lisa Bonét-val, akit állítása szerint már nyolcéves korában kinézett magának.

Profimedia, AKM-GSI

Jason Momoa és gyerekei fotó: Instagram

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.