EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Dancs Annamari: Könyörögtem, hogy költözzön haza

A színésznő megtörte a csendet és sokkoló őszinteséggel vallott tönkrement házasságáról. Annamari sokáig küzdött, hogy egyben tartsa a családját, ám végül el kellett fogadnia, hogy férje mást szeret.

Bombaként robbant a hír december elején, miszerint alig egy évvel az esküvőjük után szakított Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. A Budapesti Operettszínház álompárja szétválásának okairól eddig csak találgatások és pletykák láttak napvilágot, most azonban a színésznő megtörte a csendet.


– Máté ügyes apuka volt, mindenünk megvolt a boldogsághoz. Aztán a nyár elején sokk-ként ért, amikor elmondta, ő nem boldog, másképp szeretne élni, nem így képzeli el a családot. Amikor visszakérdeztem, mit ért azon, hogy másképp, nem kaptam választ – mesélte Annamari a Best magazinnak, majd további megdöbbentő részleteket osztott meg a lappal arról a heroikus harcról, amit a családja egyben tartásáért vívott.

forrás: tv2

– Hónapokon át küzdöttem a férjemért, a házasságunk megmentéséért, kerestem a hibát, miben vagyok kevés neki, ostoroztam magam. Még október elején is könyörögtem, hogy költözzön haza. Megalázkodtam, úgy, ahogyan csak egy szerelmes nő teheti. Végül el kellett fogadnom, hogy ő már rég döntött, másvalakit választott helyettem.


Szerelmük mesébe illően indult: több mint hét éve ismerték egymást a színpadról, ahol a közös fellépések egyre közelebb hozták őket egymáshoz. Egy rövidebb szakítást követően csodálatos éveket tudhattak maguk mögött, melynek gyümölcse, Ádám, tavaly februárban született meg. Annamari a szülés előtt pár héttel nyilatkozott a Lokálnak, és nem győzte dicsérni a férjét, milyen lelkiismeretes és szerető társa volt a terhessége alatt.

– Máté igazi kispapa. A görcsök és rosszullétek alatt ő is görcsölt és rosszul volt – magyarázta Annamari, majd hozzáfűzte. – Nem számítottam rá, hogy minden részletében ennyire jelen akar lenni a terhességemben. Minden vizsgálaton és minden fontosabb pillanatnál ott van velem, várandós nő nem is kívánhatna többet.

A tündérmesének azonban, úgy tűnik, vége. Annamari időközben visszatért a színpadra, nemrégiben volt premierje a Rebecca című muscialben, hamarosan pedig minden szerepét visszaveszi az énekes-színésznő. Máté szintén gőzerővel dolgozik, Annamari elmondása szerint a büszke édesapa igyekszik minden szabadidejét a közel egyéves fiával tölteni.

18 éves lányra cserélte a feleségét

A Bors információi szerint Kerényi a Budapesti Operettszínház ifjú csillaga, Kardffy Aisha karjaiban találta meg a boldogságot az utóbbi hónapokban. A 18 éves szubrett és a 34 éves táncos-komikus között a pletykák szerint azonnal lángra lobbant a szerelem és több darabban is együtt játszanak.

Kapcsolódó Cikkek