2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szombathely

Diákolimpiai bemelegítő Szombathelyen

Futás váltóbottal, kötélhajtás, kötélhúzás, floorballváltó – a többi közt ezeket a feladatokat kellett megoldaniuk a Diákolimpia Játékos Sportverseny részvevőinek. Szombathely 14 általános iskolája 18 fős csapatokkal nevezett a megmérettetésre.

A városi selejtezőknek és döntőnek a Savaria Egyetemi Központ sportcsarnoka adott otthont. A rendezvény fő célja az volt, hogy a mozgást igazi örömforrásként éljék meg a gyerekek, és ezek az élmények megalapozzák a későbbi rendszeres testmozgás iránti igényüket.

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Fotó: CSG

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.