EUR: 317,56 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Drámai pillanatok A Dalban

Szombat este lezajlott A Dal második válogatója, mely telis-tele volt drámai pillanatokkal. Singh Viki szerelmének dalolt, Dánielfy Gergely egy számára fontos személy hiányát énekelte meg, míg az AWS frontembere, Siklósi Örs nemrég elhunyt édesapjának állított emléket. 

A zsűri a hangszerelés és az ének mellett a mondanivalót tartotta a legfontosabb szempontnak. Különösen igaz volt ez A Dal második válogatójára, megannyi igaz történettel, nehéz sorssal vagy épp felhőtlen örömmel találkozhattunk.


Az AWS tagjai, balról a második Örs, a zenekar frontembere /Fotó:Cser Dániel

Ott volt például az AWS, amely Dánielfy Gergellyel holtversenyben végzett az első helyen. A zenekar kisfilmjéből kiderült, hogy a dal egy elvesztett családtagnak kíván emléket állítani, a műsort követően utánajártunk, hogy pontosan kinek.

Singh Viki és párja, Tomi
/Fotó: Cser Dániel

– A „Viszlát nyár” konkrétan édesapámról szól, aki nincs egy éve, hogy elhunyt. Itthon tabu témaként kezeljük a halált, szinte senki nem mer beszélni róla. Jellemzően képtelenek vagyunk elengedni szeretteinket. Mióta elvesztettem őt, rájöttem, hogy sokkal jobban meg kell becsülni szeretteinket, hisz bármelyik pillanatban elveszthetjük őket – mondta lapunknak az AWS frontembere, Örs, akinek előadásmódja hűen tükrözte a veszteséggel járó fájdalmat.


Singh Viki is egy igaz történetet mesélt el, miközben szerelmének, Tominak énekelt. Az indiai énekesnő „Butterfly House” című dala a jelenlegi lelkiállapotát tükrözi, hisz annyi év magány és csalódottság után most végre boldog és halálosan szerelmes. Viki a műsort követően elárulta, hogy mi fogta meg ennyire a fociedző fiúban, akivel immár egy éve alkotnak egy párt.
– Ő annyira tiszta és ártatlan. Belenézek a szemébe, és látom, hogy igazán jó ember. Korábban nem tudtam ennyire bízni a férfiakban, más mellett soha nem éreztem magam ennyire biztonságban. Neki gyereket is szülnék, többször biztosított róla, hogy ő soha nem hagyna ott engem egyedülálló anyaként, mindemellett Tomi őrülten helyes pasi – tette hozzá Viki, akinek őszinte, valódi érzelmei ellenére is búcsúznia kellett a versenytől.
– Azt hiszem, Tomi most a legcsalódottabb, nagyon bízott a sikeremben – árulta el az énekesnő.

Nagy sikert aratott Dánielfy Gergely produkciója, a fiatal énekes egy számára fontos személy hiányát énekli meg dalában.

– Nem szeretném elárulni, hogy kiről szól, de annyit mondhatok, hogy körülbelül öt perc alatt zenébe foglaltam az érzéseimet, gondolataimat– árulta el a színésznek tanuló énekes, akinek produkcióján Mező Misi könnyekig meghatódott.

– Gergő nagyon fiatalon nagyon komoly érzelmeket váltott ki belőlem. Minden szava hiteles volt, és ez nagyon ritka – árulta el Misi a produkciót követően.

Kapcsolódó Cikkek