EUR: 323,26 Ft
CHF: 283,25 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Durván leütötték a pofátlan rappert – Videó!

A hiphopszférában jól ismert rapper, a Public Enemy egyik tagja, Flavor Flav addig pofátlankodott egy Las Vegas-i kaszinóban, amíg egy férfi le nem ütötte.

Az indíték egy amerikai bulvárlap szerint az volt, hogy az 58 éves rapper durván sértegetni kezdett egy asszonyt, amit a fia nem nézett jó szemmel, ezért néhány jobb- és balegyenes kíséretében gyorsan meg is torolta a bunkóskodást. A már földön fekvő Flavről egy harmadik ember tudta csak lecibálni a dühös fiút, akit végül letartóztattak a rendőrök.

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.