2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Hódmezővásárhely

Eddig hárman indulnak a polgármesteri címért

A február 25-i időközi polgármester-választás kapcsán eddig hárman jelentették be indulási szándékukat.

Almási István polgármester halála miatt egyik alpolgármestere, Hegedűs Zoltán gyakorolja a polgármesteri jogköröket a február 25-i választásokig. A Fidesz és a KDNP az ő személyében találta meg azt a jelöltet, akit támogatni szándékozik. Hegedűs Zoltán január elején kezdte meg kampányát az aktivistáival, és már össze is gyűjtötte azt a 300 érvényes aláírást, ami feltétele annak, hogy hivatalosan is indulhasson az időközi választáson. Január 10-én összesen 2018 aláírást adott le a Helyi Választási Irodának.


Hegedűs Zoltán polgármesteri jogkörrel megbízott alpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje

– Nem hagyjuk abba az ajánlások gyűjtését. Bízom benne, hogy még nagyon sokan adják a nevüket és a támogatásukat ahhoz, hogy a február 25-i választáson ez a városvezetés, ez az irány, ez a lendület megmaradjon, amit Almási István képviselt – nyilatkozta Hegedűs Zoltán.

Az időközi polgármester-választáson Hegedűs Zoltán mellett – lapzártánkig – még ketten jelezték indulási szándékukat. Márki-Zay Péter független jelöltként indul. Január 15-én 11 órakor pedig dr. Hernádi Gyula főorvos jelentette be, hogy ringbe száll a hódmezővásárhelyi polgármesterségért független baloldaliként.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.