2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Külföld

Egy mozdulattal végezte ki a kóbor kutyát

Hátborzongató felvételek lepték el a világhálót, amin az látható, hogy egy a kutyájával sétáló férfi, hogyan végez egyetlen mozdulattal egy arra tévedő kóbor kutyával.

Azt gondolnánk az az ember, aki saját maga is állatot tart felelősséget érez iránta, ő maga is szívén viseli a négylábúak sorsát. Ez az embertelen kínai férfi azonban teljes nyugalommal oltotta ki a kis állat életét.


A kamerák rögzítették, hogy a kutyáját sétáltató elkövető egy lakóparkba megy be, ahol miután megpillantja a feléjük békésen bandukoló fehér kis méretű ebet, lehajol egy tégláért és fejbe vágja. Ezután mintha a világ legtermészetesebb dolga történt volna, fogja magát és elsétál.

Kiderült, hogy az egyik lakó felvételt készített a borzalomról. Később az asszony az állatorvoshoz is elvitte a bántalmazott kutyát, ám hiába, sajnos az eb elpusztult a hatalmas ütéstől – számolt be a Daily Mail.com


A kegyetlen videót ITT nézheti meg. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Fotó: Youtube

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.

  • Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna, interneten árusított illegális gyógyszerészeti terméket – hamis rákgyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és engedély nélküli fecskendőket – foglalt le 116 országban tartott összehangolt razziák során az Interpol – közölte a nemzetközi rendőrségi szervezet kedden.