2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XVII.kerület XX.kerület

Egyre közelebb a cél

Ahogy arról utolsó, 2017-es lapszámunkban beszámoltunk, a rákosmenti Köbli Ferenc és a pesterzsébeti Mihucz Krisztián január 12-én elindult a magyar fővárosból, hogy részt vegyen az idei Budapest–Bamako-ralin.

A két barátnak vasárnapra kell elérnie a célt, ami ezúttal Gambiában van. A hétvégén volt egy kényszerpihenőjük, lapzártánkig úgy nyilatkoztak, a szervizelés után folytathatják útjukat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.