EUR: 316,44 Ft
CHF: 281,79 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Sport

Elhagyta trófeáit a csődbe ment Boris Becker

Miután tavaly nyáron Boris Becker bejelentette, hogy csődbe ment, az a csodás ötlete támadt, hogy a teniszkarrierje során nyert trófeák eladásából fizetné ki tartozásait. Igen ám, de a német legenda 14 kupáról azt sem tudja, hogy hol van, többek között két Australian Open- és három Wimbledon-trófeát és az olimpiai aranyérmét keresi. Becker úgy emlékszik, trófeáit kiállításokra adta oda a német szövetségnek és az All England Clubnak, azonban eddig mindenki tagadta, hogy nála lenne a gyűjtemény. A volt teniszsztár szerint a három wimbledoni trófeáért akár 300 millió forintnak megfelelő eurót is kaphat.

 

profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Európa része a Maccabi története

  Európa része a Maccabi története

  Maccabi története az európai történet része – jelentette ki Stella Syrkin, a Maccabi Világszövetség európai tagszervezetének ügyvezető igazgatója.

 • Hazaértek az olimpiai bajnokok

  Hazaértek az olimpiai bajnokok

  Ünnepélyes keretek között fogadták az Abu-Dzabiban és Dubajban megrendezett XV. speciális olimpia nyári világjátékokról hazaérkező magyar sportdelegációt tegnap a Magyar Sport Házában.

 • Bravúr! Győzött a magyar válogatott

  Bravúr! Győzött a magyar válogatott

  A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes horvát csapatot vasárnap az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában a Groupama Arénában.

 • Dzsudzsák “százados” lesz

  Dzsudzsák “százados” lesz

  A világbajnoki ezüstérmes horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Dzsudzsák Balázs is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, így a szélső vasárnap 100.