2018. november 16., péntek
Ödön

Sport

Elhagyta trófeáit a csődbe ment Boris Becker

Miután tavaly nyáron Boris Becker bejelentette, hogy csődbe ment, az a csodás ötlete támadt, hogy a teniszkarrierje során nyert trófeák eladásából fizetné ki tartozásait. Igen ám, de a német legenda 14 kupáról azt sem tudja, hogy hol van, többek között két Australian Open- és három Wimbledon-trófeát és az olimpiai aranyérmét keresi. Becker úgy emlékszik, trófeáit kiállításokra adta oda a német szövetségnek és az All England Clubnak, azonban eddig mindenki tagadta, hogy nála lenne a gyűjtemény. A volt teniszsztár szerint a három wimbledoni trófeáért akár 300 millió forintnak megfelelő eurót is kaphat.

 

profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.