EUR: 318,99 Ft
CHF: 275,24 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Elhunyt a Cranberries énekesnője

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Dolores O’Riordan, a Cranberries nevű ír rockzenekar gitáros-énekesnője. A Daily Mail információi szerint az énekesnő épp egy új lemez felvételén dolgozott Londonban, majd a Hilton Park Lane Hotelben szállt meg pár napra. A westminsteri rendőrség közleményéből kiderül, hogy Dolorest hétfő reggel kilenckor holtan találták hotelszobájában, halálának oka egyelőre ismeretlen. A negyvenhat évesen elhunyt énekesnő évek óta bipoláris depresszióval küzdött, így fennáll az öngyilkosság gyanúja. A zenekar 1993-ban Linger című számával robbant be az ír köztudatba, majd meghódították az egész világot Zombie című nagy sikerű dalukkal. Legújabb lemezüket tavaly adták ki, mellyel világ körüli turnéra is indultak, ám Dolores gerincproblémái miatt számos koncertet kénytelenek voltak lemondani. A halálhír rajongók ezreit sarkallta lemezvásárlásra, egy nap alatt  900 ezer százalékkal nőtt a zenekar eladott lemezeinek száma. A történtek az iTunes eladási listájára is hatással voltak, a TMZ információi szerint Cranberries-lemezek állnak a 3., 6., 7. és a 9. helyen is.

Dolores O’Riordan, a Cranberries énekesnője fotó: Profimedia, Sputnik


Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.