EUR: 311,85 Ft
CHF: 269,98 Ft
2018. február 21., szerda
Eleonóra

Extra

Elhunyt a Cranberries énekesnője

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Dolores O’Riordan, a Cranberries nevű ír rockzenekar gitáros-énekesnője. A Daily Mail információi szerint az énekesnő épp egy új lemez felvételén dolgozott Londonban, majd a Hilton Park Lane Hotelben szállt meg pár napra. A westminsteri rendőrség közleményéből kiderül, hogy Dolorest hétfő reggel kilenckor holtan találták hotelszobájában, halálának oka egyelőre ismeretlen. A negyvenhat évesen elhunyt énekesnő évek óta bipoláris depresszióval küzdött, így fennáll az öngyilkosság gyanúja. A zenekar 1993-ban Linger című számával robbant be az ír köztudatba, majd meghódították az egész világot Zombie című nagy sikerű dalukkal. Legújabb lemezüket tavaly adták ki, mellyel világ körüli turnéra is indultak, ám Dolores gerincproblémái miatt számos koncertet kénytelenek voltak lemondani. A halálhír rajongók ezreit sarkallta lemezvásárlásra, egy nap alatt  900 ezer százalékkal nőtt a zenekar eladott lemezeinek száma. A történtek az iTunes eladási listájára is hatással voltak, a TMZ információi szerint Cranberries-lemezek állnak a 3., 6., 7. és a 9. helyen is.

Dolores O’Riordan, a Cranberries énekesnője fotó: Profimedia, Sputnik


Kapcsolódó Cikkek

 • Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbóék nem tudnak megegyezni a lagziról

  Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi kisebb-nagyobb megszakításokkal immár hét éve alkotnak egy párt. Kapcsolatuk most új szintre érkezett, ugyanis a harmincnyolc éves énekes megkérte szerelme kezét, aki egyelőre kitért a válasz elől.

 • Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki: Nyaralással ünnepelte diplomáját

  Gallusz Niki sikeres színésznőként csak ritkán engedheti meg magának, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hetekre külföldre utazzon. Az új év azonban kikapcsolódással indult, hiszen kedvesével San Pedro szigetére látogattak.

 • Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  Nővére nyomdokaiba lép Lottie Moss

  A Berlini Filmfesztiválon mutogatta szexi combjait Kate Moss húga, Lottie Moss. A 20 éves modellért a világ legnagyobb divatházai versengenek, szakértők szerint éveken belül sikeresebb lehet, mint a nővére, ezt leginkább szexi idomainak és szögletes arcának köszönheti.