2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Hódmezővásárhely

Eljött a jégkori kora!

Megkezdődött Hódmezővásárhelyen a jeges korszak, megnyílt ugyanis a jégpálya. Ha az időjárás is kegyes, akkor a jégpálya mindennap 8 és 20 óra között üzemel.

Szükség esetén 11 órától 12 óráig és 15 órától 16 óráig végeznek karbantartást. Tanítási napokon 8 órától 15 óráig iskolás csoportok csúszkálhatnak. A jégpályát hétköznap és hétvégén 16 órától 17 óráig 10 év alattiak vehetik birtokba, egy kísérővel. Korcsolyaoktatáson résztvevők szombaton és vasárnap – 9 órától 10 óráig a 12 év felettiek és a felnőttek, 10 órától 11 óráig a 12 éven aluliak – használhatják.

Fáradhatatlanul köröző fiúk és lányok veszik birtokba a műjeget a nyitás óta szinte minden nap.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.