EUR: 321,34 Ft
CHF: 284,55 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Előzetesbe került a pásztói gyerekgyilkos anya

A csecsemője megcsonkításával és meggyilkolásával vádolt pásztói H. Mónikát a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte péntek délelőtt.

A nyomozás adatai, valamint az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a gyanúsított megszülte gyermekét, akit ezt követően megölt.


A Blikk szerint a nő egy barátnőjénél tartott szilveszteri buliban rosszul lett, kiment a kertbe, ahol megszülte a babát. A  gyilkos anya  tagadta, hogy lefejezte volna gyermekét, csupán azt ismerte be, hogy a szülést követően Pásztó külterületére vitte majd védtelenül magára hagyta a félrelépésből született kicsit.

János, Mónika párja határozottan cáfolta, hogy az élettársa korábban bántotta volna a többi gyereket, arra sem emlékszik, hogy valamelyiknek a fenekére ütött volna. Jólelkű, családszerető asszonynak írta le Mónikát, akiről nem tudja elhinni, hogy képes megölni a kisbabáját. Míg a gyilkos édesanyja teljesen összetörve nyilatkozott lapunknak. “Átsírtam az egész éjszakát, el se tudom hinni, hogy a lányom ilyen borzalmas dolgot tett, hiszen nem ilyennek neveltem őt”.


A fiatal nőnek három gyermeke van, úgy tudjuk, a negyediknek, a legkisebbnek a fejét találta meg kutyája szájában Botisné. Információink szerint a gyilkos anya férje elől is titkolta terhességét, mivel a baba nem tőle, hanem egy másik férfitól volt. Talán azért követte el szörnyű tettét, nehogy kiderüljön a titka.

Az Origó szerint akár tettestársa is lehetett H. Mónikának. Lapunk úgy tudja, hogy a zsaruk valóban nem zárták ki ezt a lehetőséget és minden feltételezhető forgatókönyvet megvizsgálnak. A kisbaba többi maradványát egyelőre nem találták meg.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek