EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb I.kerület II.kerület XXII.kerület

Emmer portréi jótékony célra

Jótékony célú kiállítás nyílt Képmások címmel Emmer László fotóművész portréiból a Várkert Bazárban, a Képmás magazin szervezésében. A 21 fotóból álló tárlatot maga Emmer László válogatta össze a Képmás magazin címlapinterjúinak portréiból.

A képekre a felajánlás minimális összege 60 ezer forint, a befolyt pénzt a budafoki székhelyű Ökumenikus Segélyszervezetnek juttatják el. Az adományból szenvedélybetegek nappali melegedője és családok átmeneti otthonai kapnak olvasnivalót lakóik szellemi töltekezéséhez és lelki megerősödéséhez. A képvásárlási szándékot az [email protected] e-mail-címen vagy a 70-328-9472 telefonszámon lehet jelezni. Ha a jó célt utalással támogatná valaki, a Média a Családért Alapítvány közhasznú szervezet CIB Banknál vezetett bankszámlájára (számlaszám: 10700347-44872502-51100005, közlemény: MÖS adomány) teheti meg. A jótékonysági akció a Facebookon (https://www.facebook.com/events/372314646570139/) is követhető.


Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.