2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

Erotikus képekkel zaklatják Hajdú Pétert

Intim fotókkal üldözik Hajdú Pétert női rajongói. A showman az utóbbi időben rengeteget változott, de mint mondta: jelenleg nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Péter azt is megerősítette a Lokálnak, hogy a híresztelésekkel ellentétben nincs lefújva a válópere Sarka Katával, bár a műsorvezető nem adta be a szükséges dokumentumokat.  

Szétszedik a rajongói Hajdú Pétert. A showman Instagramján fotói alatt rajongói sorra írják a szerelmes üzeneteket, mint például: „Tegyél boldoggá!” vagy „Téged kértelek karácsonyra”.


Hajdú Péter (Fotó: Máté Krisztián)

– Nagyon sokan követnek az Instagramon, többségében hölgyek. Az utóbbi egy-két évben rászoktam a heti háromszori sportolásra, sokat fogytam, talán ez az oka, hogy rengeteg megjegyzést kapok tőlük és valóban vannak köztük nagyon hízelgőek is. Napjában 8-10, többségében szalonképes privát üzenetet kapok, de volt már példa arra is, hogy intim képeket is mellékeltek a szöveg mellé – mesélte Péter majd hozzáfűzte:

– Jelenleg nincs komoly kapcsolatom, nem is állok rá készen. Rengeteg munkám van az Esti Frizbivel és a #Bochkorral és a Heti Naplóval sőt elképzelhető, hogy a tavasz folyamán újabb produkciót is gyártunk az ATV-n, erről még folynak a tárgyalások. Igyekszem a lehető legtöbb időt a barátaimmal és a gyermekeimmel tölteni. Dávidot és Noncsit heti egy alkalommal és minden második hétvégén vihetem el magammal, ilyenkor tényleg minden percem csak az övéké.


Fotó: Lokál

A munkasikerek mellett hamarosan egy igen nehéz időszak kezdődhet Péter életében, ugyanis a híresztelésekkel ellentétben még nem derült ki, hogy valóban elmarad-e a válóperes tárgyalásuk Sarka Katával, mivel Péter maga se tudja, hogy Kata beadta-e újra a perhez szükséges dokumentumokat.

– Mi nem adtuk be az ügyvédemmel az újbóli tárgyaláshoz szükséges dokumentumokat, Kata részéről nem tudok nyilatkozni. Ha ők beadták a papírokat, akkor a bíróságnak 30 napja van kiértesíteni, vagyis a következő hetekben érkeznie kéne egy levélnek a tárgyalás időpontjáról vagy a bontóper megszűnéséről. Nem járt le még az egy hónap, egyelőre nem tudok erre mit mondani, csupán annyit, hogy semmi jele nincs annak, hogy a mi bontóperünk ne folytatódna – mondta Hajdú a Lokálnak.

Továbbra is zárva marad Hajdú százmilliós rendelője

A korábbi tervekkel ellentétben nem nyitja meg kapuit a tél folyamán Hajdú Péter magánorvosi rendelője. Ahogy októberben megírtuk, engedélyeztetésével kapcsolatban voltak fennakadások, a kéményseprőktől kezdve az ÁNTSZ-engedélyekig.

– Mostanra minden engedély meglett a rendelő megnyitásához. Megkezdtem már az orvosokkal a tárgyalásokat, nagyon remélem, hogy a tavasz folyamán végre meg tudjuk nyitni a kapuit. Bevallom, ez az én hibám, egyedül viszem a projektet és a tévés munkáim mellett kevesebb időm maradt erre a projektre.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.