2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Eva Longoria tényleg babát vár

Eva Longoria terhességének híre ugyan már többször bejárta a világsajtót, eddig azonban baba sosem követte a pletykákat. Az új év első napján azonban a 42 éves színésznő maga osztotta meg az örömhírt közösségi oldalán: első gyermekével várandós, és egy pocakos fotót is posztolt. A kismama a negyedik hónapban van, és állítólag kisfiút vár a 49 éves José „Pepe”‘ Antonio Bastóntól. Evának új szerep lesz az anyaság, párjának azonban már van három gyermeke: Natalia 22, ikrei, Mariana és Jose 14 évesek. Eva és José 2016-ban házasodtak össze.

Fotó: Profimedia, Splash

Fotó: : Profimedia, AKM-GSI

Fotó: instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.