2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XX.kerület

Ezekre a zenékre bulizunk az idén

A közelben lévő Budapest Park csak májusban nyitja meg a fesztiválszezont és így kapuit az élő koncert és buli szerelmesei előtt, de már most érdemes tervezni, melyik fellépőt szeretnénk látni a Soroksári úton.

Idén a nemzetközi palettáról itt lesz Billy Idol, Ice-T, a Brooklyn Bounce, Sash, Bonobo, a Scooter és a Modern Talking. A hazai húzónevek sem hagyják ki a főváros központi bulihelyét, Lukács Laci itt ünnepli majd ötvenedik születésnapját egy Tankcsapda-koncerttel, de fellép a TNT, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Honey Beast, a Budapest Bár és a Wellhello is, a névsor pedig tovább bővül még a rajtig,


Ice-T a magyar fővárosban is fellép idén (fotó: wikimedia)

Billy Idol 60 felett is őrült bulit ígér (fotó: wikimedia)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.