2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Ezt skandálta a muszlim közönség Vona előadása után – Videó!

Miután Vona Gábor hitet tett Allah mellett a muszlim közönség üdvrivalgásban tört ki.

A Mandiner a minap tette közzé azt a felvételt, amelyen Vona Gábor, a Jobbik elnöke, muszlim fiatalok előtt, törökül Allahot mondva tett hitet.

Most a felvétel jobb minőségben, egy másik kameraállásból is előkerült. Ezen tisztán látszik Vona Gábor, akinek török nyelvű mondatai után, ezen a felvételen már az is hallható, ahogy a tömeg „Szürkefarkas Vona, Szürkefarkas Vona” (törökül: Bozkurt Vona) skandálásba kezd – írja a portál.

A szervezetet gyakran nevezik a nacionalista MHP párt paramilitáris szárnyának. A Szürke Farkasok a kurdok, az örmények, valamint baloldali személyek elleni merényleteikkel híresültek el a hetvenes években, polgárháborús állapotokat és katonai puccsot provokálva – ismerteti a Mandiner.


A Hírado.hu szerint Vona már a 2011-ben megjelent önéletrajzi könyvében is arról írt, hogy szerinte az emberiség tradicionális kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt.

Pénteken számoltunk be arról, hogy Vona párton belüli ellenlábasai szerint a pártelnök Allah és az iszlám melletti elköteleződéssel lényegében rátámadt a Jobbikra, ezért a lehető leghamarabb félre kell állítani.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.