2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Farage: Soros a nemzetállamok ellensége

Több tízezer, adományozásra kérő levelet küldött ki a Fidesz január 2-a óta, amire eddig több mint 36 ezren válaszoltak. Eddig 186 millió forintot küldtek a Fidesz támogatói a Soros-terv elleni harchoz – mondta a Magyar Időknek Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

– Az akcióban átlagosan ötezer forintot küldtek támogatóink, főleg mikroadományokról beszélhetünk tehát, amit ezúton is szeretnénk megköszönni – tette hozzá. Megjegyezte: a Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel, ami egyben fontos visszajelzés is a párt támogatói részéről.

A befolyó összeg felhasználásáról elmondta: felvilágosító anyagokat, plakátokat készítenek belőle a kormánypártok előtt álló harchoz. – Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet – hívta fel rá a figyelmet.


Soros-veszélyről beszélt a Magyar Hírlapnak adott interjújában Nigel Farage, az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) volt elnöke is. „Soros György nem csak Magyarországnak valós probléma, mert a milliárdos nagy ellensége a nemzetállamnak és a zsidó-keresztény kultúrának” – hangsúlyozta a brit politikus, aki szerint „A Nyílt Társadalomért Alapítványoknak eddig is volt tizenötmilliárd dollárjuk, és újabb tizennyolcmilliárdot kapnak. A politika világában még soha nem láttunk politikai nyomásgyakorló csoportot ennyi pénzzel. Több pénzük van, mint a legtöbb kormánynak!” – fakadt ki Nigel Farage.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.