EUR: 337,99 Ft
CHF: 315,36 Ft
2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Belföld

Farage: Soros a nemzetállamok ellensége

Több tízezer, adományozásra kérő levelet küldött ki a Fidesz január 2-a óta, amire eddig több mint 36 ezren válaszoltak. Eddig 186 millió forintot küldtek a Fidesz támogatói a Soros-terv elleni harchoz – mondta a Magyar Időknek Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

– Az akcióban átlagosan ötezer forintot küldtek támogatóink, főleg mikroadományokról beszélhetünk tehát, amit ezúton is szeretnénk megköszönni – tette hozzá. Megjegyezte: a Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel, ami egyben fontos visszajelzés is a párt támogatói részéről.

A befolyó összeg felhasználásáról elmondta: felvilágosító anyagokat, plakátokat készítenek belőle a kormánypártok előtt álló harchoz. – Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet – hívta fel rá a figyelmet.


Soros-veszélyről beszélt a Magyar Hírlapnak adott interjújában Nigel Farage, az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) volt elnöke is. „Soros György nem csak Magyarországnak valós probléma, mert a milliárdos nagy ellensége a nemzetállamnak és a zsidó-keresztény kultúrának” – hangsúlyozta a brit politikus, aki szerint „A Nyílt Társadalomért Alapítványoknak eddig is volt tizenötmilliárd dollárjuk, és újabb tizennyolcmilliárdot kapnak. A politika világában még soha nem láttunk politikai nyomásgyakorló csoportot ennyi pénzzel. Több pénzük van, mint a legtöbb kormánynak!” – fakadt ki Nigel Farage.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek