2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Belföld

Farage: Soros a nemzetállamok ellensége

Több tízezer, adományozásra kérő levelet küldött ki a Fidesz január 2-a óta, amire eddig több mint 36 ezren válaszoltak. Eddig 186 millió forintot küldtek a Fidesz támogatói a Soros-terv elleni harchoz – mondta a Magyar Időknek Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

– Az akcióban átlagosan ötezer forintot küldtek támogatóink, főleg mikroadományokról beszélhetünk tehát, amit ezúton is szeretnénk megköszönni – tette hozzá. Megjegyezte: a Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel, ami egyben fontos visszajelzés is a párt támogatói részéről.

A befolyó összeg felhasználásáról elmondta: felvilágosító anyagokat, plakátokat készítenek belőle a kormánypártok előtt álló harchoz. – Az akció nyitott, terveink szerint még fogunk élni ezzel a lehetőséggel a következő hetek folyamán, vagyis újabb levelek kiküldésére is sor kerülhet – hívta fel rá a figyelmet.


Soros-veszélyről beszélt a Magyar Hírlapnak adott interjújában Nigel Farage, az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) volt elnöke is. „Soros György nem csak Magyarországnak valós probléma, mert a milliárdos nagy ellensége a nemzetállamnak és a zsidó-keresztény kultúrának” – hangsúlyozta a brit politikus, aki szerint „A Nyílt Társadalomért Alapítványoknak eddig is volt tizenötmilliárd dollárjuk, és újabb tizennyolcmilliárdot kapnak. A politika világában még soha nem láttunk politikai nyomásgyakorló csoportot ennyi pénzzel. Több pénzük van, mint a legtöbb kormánynak!” – fakadt ki Nigel Farage.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz a rendelkezésre áll az ünnep biztonságos megrendezéséhez

  Minden eszköz, képesség és tudás a rendelkezésre áll az államalapítás ünnepének biztonságos, mindenki megelégedésére történő megrendezéséhez kedden Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hétfőn Sopronban sajtótájékoztatón.

 • E-autós országjárás a Mobilitivel

  E-autós országjárás a Mobilitivel

  Pár éve még komoly szervezést igényelt, ha valaki elektromos autóval akarta körbejárni az országot, sőt, lehet, hogy nem is sikerült volna. Ma már azonban bátran, szinte kompromisszumok nélkül elindulhatunk elektromos autóval akár Debrecenből Szombathelyre, hiszen az NKM Mobilitás Kft.

 • Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor: Auf Wiedersehen

  Orbán Viktor újabb bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. Mint ismert, a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából sajtótájékoztatót tartott Orbán Viktor és Angela Merkel, miután Sopronban ökumenikus istentisztelettel emlékeztek meg az eseményről.