EUR: 323,36 Ft
CHF: 283,16 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Februárban érkezik Budapestre Schwarzi

Jövő hónapban érkezik a magyar fővárosba Arnold Schwarzenegger, aki legutóbb két éve járt nálunk. Mostani látogatása alkalmával a Terminátor hatodik részét forgatja – tudta meg a Bors. A pletykák szerint pedig nem csupán egy, hanem három Terminátor-film készítéséről írhatnak majd alá szerződést, ha pedig így lesz, akkor előreláthatólag gyakori vendég lesz nálunk a kaliforniai exkormányzó. Schwarzi egyébként állítólag nem egyedül érkezik: Linda Hamiltonnal jön, aki szintén szerepel a film következő részében.

Arnold Schwarzenegger Fotó: Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.