EUR: 313,03 Ft
CHF: 267,60 Ft
2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Külföld

Felfegyverzett nagyit kapcsoltak le a reptéren

Egy 76 éves nő töltött fegyverrel a kézipoggyászában akart Berlinből Stuttgartba utazni repülővel, ám a biztonsági átvilágításnál hamar lekapcsolták. Az idős hölgy állítja, semmilyen hátsó szándéka nem volt a pisztollyal, csupán a lányának akarta eljuttatni, ugyanis nemrég elhunyt férje ráhagyta.

A történet olyannyira nem hatotta meg a rendőrséget, hogy nyomozást indítottak a nagyi ellen, ráadásul a lőfegyver még regisztrálva sem volt. Végül nagy nehezen útjára engedték a nénit, ám az biztos, hogy a következő napokban „szoros viszonyt fog ápolni” a hatóságokkal. A pisztolyt lefoglalták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hatalmas lövöldözés Rio de Janeiróban

  Hatalmas lövöldözés Rio de Janeiróban

  Legkevesebb hét ember vesztette életét és számosan megsebesültek szombaton a rendőrséggel kialakult lövöldözésben Brazília legnagyobb nyomornegyedében, a Rio de Janeiróban található Rocinha favelában, miközben a hadsereg mintegy két hónapja átvette a város biztonsági erői feletti ellenőrzést.

 • Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  A véredényeken keresztül jutnak a rákos sejtek a nyirokcsomókból a vérrendszerbe, ezáltal terjednek el gyorsan a testben – állapították meg osztrák kutatók a Science című szaklapban megjelent tanulmányukban.

 • Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie, az Én Tonya Oscar-jelölt színésznője tízrészes Shakespeare-filmsorozaton dolgozik. Az ausztrál produkció női filmes alkotókkal, női szempontból, kortárs környezetbe helyezve adaptálja Shakespeare ismert drámáit – ismertette a deadline.