EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Belföld

Félreállítanák Vonát, helyére Volner érkezhet

Igen kínos helyzetbe került a Jobbik, miután többen úgy gondolják, hogy politikai öngyilkosságot követett el Vona, amikor elkötelezte magát a muszlim vallás mellett – írja a Faktor. Amúgy sem volt túl rózsás a helyzet a Jobbik elnökének háza táján, most még ez is taszít egy nagyot az amúgy is a penge élén táncoló párton.

Derült égből villámcsapás volt a napokban előkerült videó, hiszen a párttagok és pártvezetés nagy része sem ismerte Vona Gábor Allahot és az iszlámot éltető politikai nyilatkozatait. Állítják, hogy Vona ezzel politikai öngyilkosságot követett el, azonnal le kell váltani. Dobó István és Gárdonyi Géza forog a sírjában…


A Faktor úgy tudja, hogy a pártelnök félreállításával kapcsolatos lehetőségeket már többen is megfogalmazták. A jobbikos politikusok a lehető leghamarabb meg akarnak szabadulni Vonától, helyén, legalábbis a párt országos listáján Volner Jánost szeretnék látni, aki a Magyar Gárda volt kiképzőtisztjeként és főparancsnok-helyetteseként szerintük sosem vetemedne ilyesfajta árulásra.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Plusz 11 fok is lehet a jövő héten!

  Plusz 11 fok is lehet a jövő héten!

  Budapest, 2020. január 26., vasárnap (MTI) – Melegszik az idő a jövő héten, a hétvégén helyenként 10 foknál is melegebb lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

 • Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Március 2-án elindul az azonnali fizetések rendszere, alapszolgáltatásként 10 milliós összeghatárig néhány másodperc alatt teljesülnek a lakossági és vállalkozói egyedi átutalások az év minden napján éjjel-nappal – mondta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel, a település önkormányzata és a tankerület a jövő héten a felpereseket levélben keresi meg, amelyben szervezett képzések széles választékát kínálják nekik – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.