2018. november 16., péntek
Ödön

Belföld

Félreállítanák Vonát, helyére Volner érkezhet

Igen kínos helyzetbe került a Jobbik, miután többen úgy gondolják, hogy politikai öngyilkosságot követett el Vona, amikor elkötelezte magát a muszlim vallás mellett – írja a Faktor. Amúgy sem volt túl rózsás a helyzet a Jobbik elnökének háza táján, most még ez is taszít egy nagyot az amúgy is a penge élén táncoló párton.

Derült égből villámcsapás volt a napokban előkerült videó, hiszen a párttagok és pártvezetés nagy része sem ismerte Vona Gábor Allahot és az iszlámot éltető politikai nyilatkozatait. Állítják, hogy Vona ezzel politikai öngyilkosságot követett el, azonnal le kell váltani. Dobó István és Gárdonyi Géza forog a sírjában…


A Faktor úgy tudja, hogy a pártelnök félreállításával kapcsolatos lehetőségeket már többen is megfogalmazták. A jobbikos politikusok a lehető leghamarabb meg akarnak szabadulni Vonától, helyén, legalábbis a párt országos listáján Volner Jánost szeretnék látni, aki a Magyar Gárda volt kiképzőtisztjeként és főparancsnok-helyetteseként szerintük sosem vetemedne ilyesfajta árulásra.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek