2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Fenekét plasztikáztatná Kocsis Dénes

Órák alatt öregszik évtizedeket Kocsis Dénes. Az Operettszínház legújabb sikerprodukciójában harcol a jóképű sztár az idő múlásával. A színész-énekes elárulta a Lokálnak, hogy bár a lelkét nem adná el az örök fiatalságért, de fenékplasztikára vállalkozna. 

Fotó: Mészáros Diána

Hatalmas sikerrel mutatták be a múlt pénteken a Dorian Gray című musicalt a Kálmán Imre teátrumban. A történet szerint Dorian a lelkét is eladja, hogy örökké szép és fiatal maradjon. A címszerepet a 29 éves Kocsis Dénes alakítja.


– Nagyon izgalmas ez a szerep. Mivel még a húszas éveimet taposom – igaz, már csak pár hónapig –, nem görcsöltem azon, hogy mi lesz a szemráncaimmal vagy a bőröndökkel a szemem alatt. Pont a próbafolyamat alatt jöttem rá, hogy igenis kell ezzel foglalkozni, persze a lelkem azért nem adnám el, hogy tökéletes legyek. Az utóbbi években rendszeresen sportoltam, de ami igazán használt, az a személyre szabott étrend. Ennek lényege, hogy mivel szénhidrát-fehérje típusú a szervezetem, csak a tejtermékeket vonom meg magamtól. Sokkal energikusabbnak érzem magam, továbbá 8-10 kilót fogytam az elmúlt pár hónapban – mesélte Dénes, aki azt is elárulta a Lokálnak, hogy egyvalamit azért mégis megtenne, hogy jobban nézzen ki:

 – Gondolkodtam már a fenékbeültetésen. Nyilván ízlés kérdése, de kaptam már olyan kritikát, hogy lapos a fenekem – mondta nevetve a színész. Komolyra fordítva a szót, nem zárkózom el attól, hogy évek múlva esetleg plasztikáztassak. Azonban ha varázsütésre változtathatnék valamit magamon, akkor az a gerincem lenne. Sajnos elég sűrűn fáj a derekam, emiatt rossz, görnyedt a testtartásom – tette hozzá.


Dénes az utóbbi tíz évben számtalan nagy sikerű musical főszerepében bizonyított már, mint például a Mozart vagy a Rómeó és Júlia címszerepei.

– Maximum tíz évem lehet még a Dorian Gray típusú karakterek megformálására. Panaszra nincs okom, hiszen az Operettszínház vezetősége rengeteg jó szereppel ajándékozott meg eddig is.

Párjának öregen is tetszik Dénes

A nagy sikerű musicalhez egy speciális képalkotó segítségévvel készítették el Dénes húsz évvel öregebb képmását a darabhoz, ami sokkolta a színészt és kedvesét, Petrát is.

– Furcsa és először rémisztő volt látni ötvenéves önmagamat. Egyből átküldtem a páromnak, hogy tudja, kivel tervezi leélni az életét. Megkérdeztem, hogy így is kelleni fogok-e neki, és ő igennel felelt. Megnyugtatott, hogy nem is lesz annyira vészes az a pár ránc, remélem, képes leszek elfogadni őket.

Kapcsolódó Cikkek