EUR: 356,73 Ft
CHF: 337,00 Ft
2020. március 30., hétfő
Zalán

Extra

Fésűs Nelly: Csenge nem a lányomként akar érvényesülni

Fésűs Nelly és lánya, Horváth Csenge kapcsolata híresen jó anya–lánya viszony. Nem csoda, hogy a díva minden vasárnap este ott ül a TV2 Sztárban Sztár + 1 kicsi műsorának stúdiójában és szorít lányáért. Nelly pontosan tudja mivel jár a sztárélet, azonban megbízik lányában és döntéseiben. Hagyja, hogy énekesként mindent úgy csináljon, ahogy azt akarja, de szülőként ő is terelgeti lányát.

Horváth Csenge, a Sztárban Sztár + 1 kicsi versenyzője zsinórban másodszor lett heti győztes, így az egyik legnagyobb esélyese a műsornak. Ráadásul most párja, Hevesi Tamás nélkül állt színpadra, Adele Hello című slágerével. Nelly, mint mindig, most vasárnap is ott ült és drukkolt lányának.


– Én mint egy anyuka ültem a nézőtéren, és amikor meghallottam, hogy ők nyertek, ráadásul mekkora szavazatszámmal, a szívem majdnem kiugrott a helyéről.

Nelly egyébként  nem szól bele lánya szakmai döntéseibe, hagyja, hogy Csenge megélje a dolgokat, csakis akkor ad neki tanácsot, ha kéri.


– Elmondtam neki, hogy nagyon megterhelő, kemény és sok lesz. Mindent a helyén kell kezelnie és azok az igaz barátai, akik eddig is, az újak nem feltétlenül lesznek azok. Csenge nem mint Fésűs Nelly lánya akar érvényesülni. Én most csak anyaként vagyok mellette. A műsor biztosít számára megfelelő tanárokat és persze ott van mellette Hevesi Tamás is, aki a lehető legjobb partner Csenge számára.

Nelly ugyanakkor Csengével megvívja saját kis csatáit, de tudja, hogy nem könnyű egy kamaszodó lánnyal, éppen ezért próbál megértő édesanya maradni.

– Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Csenge a kortársaihoz képest érett, és a kamaszlét nálunk annyira nem veszélyes. Persze van, amikor azt érzem, hogy ez most nagyon sok és teljesen másképp csinálnám, de olyankor belegondolok abba, hogy én is voltam kamasz, bontogattam a szárnyaimat és feszegettem a határaimat, akárcsak a lányom. Nem azt kell elképzelni, hogy én ráhagyok mindent, ő azért elég szigorú keretek között működik.

A zsűri nemcsak Csenge tehetségére figyelt fel. Többször is megjegyezték, hogy milyen csinos és nőies a 15 éves lány. Nelly viszont nem ezt látja. Neki Csenge még mindig csak egy kislány marad, legyen akármennyi idős is. Ugyanakkor elég érettnek, kötelességtudónak és felelősségteljesnek találja, hisz a műsor mellett nem hanyagolja el tanulmányait sem.

– A vasárnapi adás után másnap reggel ugyanúgy felkelt fél 7-kor és bement vizsgázni angolból. Mindennap folyamatosan tanul és készül a műsorra is. Az e heti feladat különösen nehéz lesz, de bízom benne, hogy ez is legalább olyan jól sikerül, mint az eddigiek.

Kapcsolódó Cikkek