2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Fiatal fehérneműmodell Lenny Kravitz új barátnője

Újra rátalált a szerelem az 53 éves Lenny Kravitzre, méghozzá egy brazil Victoria’s Secret-modell személyében. A harmincéves Barbara Fialho mindössze egy évvel idősebb Lenny lányánál, Zoe Kravitznél, aki a Golden Globe-díjnyertes sorozatban, a Big little liesben is szerepel. A zenészt és újdonsült kedvesét a floridai Miami Beachen kapták lencsevégre, amint kézen fogva sétálgatnak, majd a kocsijuk mellett romantikusan csókolóznak. „Hónapok óta szingli vagyok, és addig az is maradok, míg meg nem találom azt a különleges embert, aki a lelki társam is lehet” – nyilatkozta Lenny alig egy hónappal ezelőtt a Mr. Porter nevű hírportálnak. A zenésznek nem kellett hát sokat várnia, úgy tűnik, már meg is találta a megfelelő társat.

Lenny Kravitz és Barbara Becker (Boris Becker exfelesége)             fotó: Profimedia, AKM-GSI


Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.