EUR: 323,24 Ft
CHF: 283,79 Ft
2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Belföld

Fidesz: A Jobbik elnöke muszlim országokban Allahot és az iszlámot dicsőíti

A Fidesz szerint nevetséges, hogy az a Jobbik beszél a bevándorlásról, amelynek az elnöke muszlim országokban Allahot és az iszlámot dicsőíti..

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Z. Kárpát Dániel, a Jobbik parlamenti képviselője sajtótájékoztatóján azzal vádolta meg a kormányt, hogy “nemzeti áttelepítési programot” hajt végre, amitől nem sajnálja a költségvetési forrásokat.


A Fidesz reagálásában azt írta, a Jobbik korábban már többször bebizonyította, hogy nem lehet rá számítani “az ország védelmében”, mivel megakadályozta a bevándorlók betelepítését tiltó alkotmánymódosítást és “bojkottálta” a kvótanépszavazást. “A hatalomért és a pénzért képesek Gyurcsányékkal, a szocialistákkal és akár a Soros-hálózattal is együttműködni” – olvasható a közleményben.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • 53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  Zimányi András gondolt egyet, és egy olyan célt tűzött ki maga elé, amit még kevesen. Keresztbe már többen is sikeresen átúszták a Balatont, ám ő magasabbra emelte a lécet.

 • Horror áron lehet albérletet találni

  Horror áron lehet albérletet találni

  Jó ideje tart az ingatlanárak folyamatos emelkedése, Budapesten már csak elképesztően drágán lehet lakást kivenni. Rossz hír ez az egyetemistáknak, akik a nemrég kihirdetett felvételi ponthatárok után albérletkeresésbe kezdtek.

 • Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontját adták át a hétvégén Szilvásváradon a Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként.

 • Szél Bernadett mindenről lemondott

  Szél Bernadett mindenről lemondott

  A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.