EUR: 317,90 Ft
CHF: 280,54 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Fidesz: A Jobbik elnöke muszlim országokban Allahot és az iszlámot dicsőíti

A Fidesz szerint nevetséges, hogy az a Jobbik beszél a bevándorlásról, amelynek az elnöke muszlim országokban Allahot és az iszlámot dicsőíti..

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Z. Kárpát Dániel, a Jobbik parlamenti képviselője sajtótájékoztatóján azzal vádolta meg a kormányt, hogy “nemzeti áttelepítési programot” hajt végre, amitől nem sajnálja a költségvetési forrásokat.


A Fidesz reagálásában azt írta, a Jobbik korábban már többször bebizonyította, hogy nem lehet rá számítani “az ország védelmében”, mivel megakadályozta a bevándorlók betelepítését tiltó alkotmánymódosítást és “bojkottálta” a kvótanépszavazást. “A hatalomért és a pénzért képesek Gyurcsányékkal, a szocialistákkal és akár a Soros-hálózattal is együttműködni” – olvasható a közleményben.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

 • Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  A közelmúlt legsikeresebb nemzeti konzultációja zajlott 2017 év végén, a családok védelméről  szóló kérdőívet ugyanis 1,4 millióan töltötték ki, és minden kérdésnél 90 százalék fölötti volt az igen válaszok aránya.

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.