EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Fidesz: A Jobbik mindenre képes a hatalomért

A Fidesz szerint a Jobbikról mára mindenki tudja, hogy a hatalomért és a pénzért tényleg mindenre képes, az ország védelmében sem lehet rájuk számítani.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője sajtótájékoztatóján azt mondta: csődöt mondott a jogi határzár és elmondása szerint joggal elvárható lett volna, hogy titkos oltalmazotti, befogadotti vagy menekültstátuszok nem születnek. Ehhez képest a kormány az elmúlt 3 évben 2300 esetben szegte meg az állítását – mondta.


A Fidesz közleményében azt írta, a Fideszről az egész világ tudja, hogy nem telepít be migránsokat, és soha nem fogadja el a kötelező kvótát, a Jobbikról viszont már mindenki tudja, hogy “hatalomért és a pénzért tényleg mindenre képes”, az ország védelmében sem lehet rájuk számítani. Vona Gábor – mint írták – ha kell, akkor Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt megakadályozza a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és amikor muszlim országban jár, “titokban Allahot dicsőíti”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.