2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Fidesz: A Jobbik mindenre képes a hatalomért

A Fidesz szerint a Jobbikról mára mindenki tudja, hogy a hatalomért és a pénzért tényleg mindenre képes, az ország védelmében sem lehet rájuk számítani.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője sajtótájékoztatóján azt mondta: csődöt mondott a jogi határzár és elmondása szerint joggal elvárható lett volna, hogy titkos oltalmazotti, befogadotti vagy menekültstátuszok nem születnek. Ehhez képest a kormány az elmúlt 3 évben 2300 esetben szegte meg az állítását – mondta.


A Fidesz közleményében azt írta, a Fideszről az egész világ tudja, hogy nem telepít be migránsokat, és soha nem fogadja el a kötelező kvótát, a Jobbikról viszont már mindenki tudja, hogy “hatalomért és a pénzért tényleg mindenre képes”, az ország védelmében sem lehet rájuk számítani. Vona Gábor – mint írták – ha kell, akkor Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt megakadályozza a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást, és amikor muszlim országban jár, “titokban Allahot dicsőíti”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Bemutatták a felújított Voit-orgonát

    Bemutatták a felújított Voit-orgonát

    Október 22-én, az intézményalapító Liszt Ferenc születésnapján rendezendő ünnepélyes koncerten szólal meg újra a budapesti Zeneakadémia nagytermében a felújított Voit-orgona, amelyet pénteken mutattak be Budapesten.

  • Megteltek a szállodák a hosszú hétvégére

    Megteltek a szállodák a hosszú hétvégére

    Teltház várható a magyar szállodákban az október 23-i ünnepi hosszú hétvégén, a Szállás.hu adatai szerint egyre inkább népszerűek a belföldi utazások a magyarok körében – mondta Keresztes Nóra, a szállásközvetítő portál marketing menedzsere az M1 aktuális csatornán pénteken.