EUR: 323,45 Ft
CHF: 284,63 Ft
2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Fidesz: Az emberek a Jobbik valódi bevándorláspolitikájára kíváncsiak

A Fidesz szerint a Jobbiknak, ahelyett, hogy “hazugságokkal próbál kikecmeregni a reménytelen helyzetéből”, inkább azt kellene elárulnia, mi a valódi álláspontja a bevándorlásról, mert a magyar emberek erre kíváncsiak.

A nagyobbik kormánypárt keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján bírálta, hogy miközben a kormány azt állítja, a nemzetközi védelemben részesülők 90 százaléka elhagyja az országot, mégis 82,5 millió forint pályázati pénzt szánnak az érintettek lakhatásának támogatására.


A Fidesz közleményében azt írta: sem a kormány, sem a Belügyminisztérium nem biztosít lakást Magyarországon a nemzetközi védelemben részesülőknek és menedékkérőknek, erre pénzt kizárólag Brüsszel költ.

Úgy fogalmaztak: a Jobbik “Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt” nem szavazta meg sem a bevándorlás elleni alkotmánymódosítást, sem a kvótanépszavazást, végig támadta a nemzeti konzultációt és most támadja a “Stop Soros” törvénycsomagot is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Büszkék lehetünk itt Közép-Európában, mert szinte egyedülálló mennyiségű nyári szabadtéri színházat működtetünk és egyedülálló mennyiségű új produkcióval vártuk a magyar családokat és a külföldről Magyarországra látogató vendégeket – értékelte az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a nyári szabadtéri színházi szezont vasárnap Szarvason.

  • Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, hétfő reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.