2019. december 15., vasárnap
Valér

Belföld

Fidesz: Az emberek a Jobbik valódi bevándorláspolitikájára kíváncsiak

A Fidesz szerint a Jobbiknak, ahelyett, hogy “hazugságokkal próbál kikecmeregni a reménytelen helyzetéből”, inkább azt kellene elárulnia, mi a valódi álláspontja a bevándorlásról, mert a magyar emberek erre kíváncsiak.

A nagyobbik kormánypárt keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján bírálta, hogy miközben a kormány azt állítja, a nemzetközi védelemben részesülők 90 százaléka elhagyja az országot, mégis 82,5 millió forint pályázati pénzt szánnak az érintettek lakhatásának támogatására.


A Fidesz közleményében azt írta: sem a kormány, sem a Belügyminisztérium nem biztosít lakást Magyarországon a nemzetközi védelemben részesülőknek és menedékkérőknek, erre pénzt kizárólag Brüsszel költ.

Úgy fogalmaztak: a Jobbik “Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt” nem szavazta meg sem a bevándorlás elleni alkotmánymódosítást, sem a kvótanépszavazást, végig támadta a nemzeti konzultációt és most támadja a “Stop Soros” törvénycsomagot is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek