2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Fidesz: Az emberek a Jobbik valódi bevándorláspolitikájára kíváncsiak

A Fidesz szerint a Jobbiknak, ahelyett, hogy “hazugságokkal próbál kikecmeregni a reménytelen helyzetéből”, inkább azt kellene elárulnia, mi a valódi álláspontja a bevándorlásról, mert a magyar emberek erre kíváncsiak.

A nagyobbik kormánypárt keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján bírálta, hogy miközben a kormány azt állítja, a nemzetközi védelemben részesülők 90 százaléka elhagyja az országot, mégis 82,5 millió forint pályázati pénzt szánnak az érintettek lakhatásának támogatására.


A Fidesz közleményében azt írta: sem a kormány, sem a Belügyminisztérium nem biztosít lakást Magyarországon a nemzetközi védelemben részesülőknek és menedékkérőknek, erre pénzt kizárólag Brüsszel költ.

Úgy fogalmaztak: a Jobbik “Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt” nem szavazta meg sem a bevándorlás elleni alkotmánymódosítást, sem a kvótanépszavazást, végig támadta a nemzeti konzultációt és most támadja a “Stop Soros” törvénycsomagot is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.