2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Fidesz: Az MSZP még mindig tagadja, hogy a bevándorlás veszélyt jelent

A szocialisták még mindig tagadják, hogy a bevándorlás veszélyt jelent – reagált a Fidesz-frakció Harangozó Tamás (MSZP) nyilatkozatára.

Számítottunk rá, hogy a szocialisták továbbra is tagadni fogják, hogy a bevándorlás, a bevándorlást szervező szervezetek, a kvóta és a Soros-terv többi pontja veszélyt jelent Magyarországra, hiszen ők bevándorláspártiak. Ezért beszélnek most is a Stop Soros ellen és állnak elő inkább olyan kétségbeesett javaslatokkal, amelyekben ők is tudják, hogy teljesen hiteltelenek – olvasható a közleményben.


A Fidesz Pataki Márton (Együtt) nyilatkozatára is reagált.

A védelem nélküli határ azoknak a célja, aki be akarják engedni a migránsokat.


Elképesztő, hogy a bevándorláspárti baloldal a határvédelem megszüntetését követeli, miközben az EU, a NATO, az ENSZ is elismeri, hogy a migráció nem áll meg, több tízmillió – többségében afrikai – bevándorlóra számíthat Európa a következő években. Az Együtt nem először tette nyilvánvalóvá, hogy ők is beengednék a migránsokat, Juhász Péter a Soros-hálózattal együtt már tavaly áprilisban is a határ megnyitásáért tüntetett Röszkén, Szigetvári Viktor pedig szintén azt nyilatkozta, hogy lebontaná a kerítést. A védelem nélküli határ és a kerítés lebontása Sorosnak és azoknak a célja, akik migránsokkal akarják elárasztani Európát – közölte a Fidesz.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.