2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Belföld

Fidesz: Az MSZP még mindig tagadja, hogy a bevándorlás veszélyt jelent

A szocialisták még mindig tagadják, hogy a bevándorlás veszélyt jelent – reagált a Fidesz-frakció Harangozó Tamás (MSZP) nyilatkozatára.

Számítottunk rá, hogy a szocialisták továbbra is tagadni fogják, hogy a bevándorlás, a bevándorlást szervező szervezetek, a kvóta és a Soros-terv többi pontja veszélyt jelent Magyarországra, hiszen ők bevándorláspártiak. Ezért beszélnek most is a Stop Soros ellen és állnak elő inkább olyan kétségbeesett javaslatokkal, amelyekben ők is tudják, hogy teljesen hiteltelenek – olvasható a közleményben.


A Fidesz Pataki Márton (Együtt) nyilatkozatára is reagált.

A védelem nélküli határ azoknak a célja, aki be akarják engedni a migránsokat.


Elképesztő, hogy a bevándorláspárti baloldal a határvédelem megszüntetését követeli, miközben az EU, a NATO, az ENSZ is elismeri, hogy a migráció nem áll meg, több tízmillió – többségében afrikai – bevándorlóra számíthat Európa a következő években. Az Együtt nem először tette nyilvánvalóvá, hogy ők is beengednék a migránsokat, Juhász Péter a Soros-hálózattal együtt már tavaly áprilisban is a határ megnyitásáért tüntetett Röszkén, Szigetvári Viktor pedig szintén azt nyilatkozta, hogy lebontaná a kerítést. A védelem nélküli határ és a kerítés lebontása Sorosnak és azoknak a célja, akik migránsokkal akarják elárasztani Európát – közölte a Fidesz.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  Zimányi András gondolt egyet, és egy olyan célt tűzött ki maga elé, amit még kevesen. Keresztbe már többen is sikeresen átúszták a Balatont, ám ő magasabbra emelte a lécet.

 • Horror áron lehet albérletet találni

  Horror áron lehet albérletet találni

  Jó ideje tart az ingatlanárak folyamatos emelkedése, Budapesten már csak elképesztően drágán lehet lakást kivenni. Rossz hír ez az egyetemistáknak, akik a nemrég kihirdetett felvételi ponthatárok után albérletkeresésbe kezdtek.

 • Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontját adták át a hétvégén Szilvásváradon a Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként.

 • Szél Bernadett mindenről lemondott

  Szél Bernadett mindenről lemondott

  A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.