EUR: 322,56 Ft
CHF: 282,88 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Fidesz: Karácsony Gergely azokkal paktált le, akik elvettek egyhavi nyugdíjat

Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje azokkal paktált le, akik elvettek egyhavi nyugdíjat a nyugdíjasoktól – közölte a Fidesz csütörtökön közleményben.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte, hogy Karácsony Gergely sajtótájékoztatóján azt ígérte, megválasztása esetén évenként egyszeri, az átlagnyugdíjnak megfelelő mintegy 120 ezer forintos juttatást ad a nyugdíjasoknak.


A Fidesz azt írta, mindegy, hogy mit ígérget Karácsony Gergely a nyugdíjasoknak azok után, hogy azokkal a szocialistákkal “paktált le”, akik elvettek egyhavi nyugdíjat. Karácsony Gergely annak a szocialista pártnak a miniszterelnök-jelöltje, amely a nyugdíjasokat sorozatos megszorításokkal sújtotta: duplájára emelték az élelmiszerek áfáját és háromszorosára a gáz árát – olvasható a Fidesz közleményében.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.