EUR: 316,44 Ft
CHF: 281,79 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Fidesz: Karácsony Gergely egy köpönyegforgató

Karácsony Gergely köpönyegforgató, alig tudja követni bárki is, hogy valójában milyen hazát szeretne – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltjének szombati nyilatkozatára közleményben reagálva.

Karácsony Gergely, aki a Párbeszéd társelnöke is egyben, a Párbeszéd szombati taggyűlésén úgy nyilatkozott, hogy a Párbeszéd és az MSZP egyaránt olyan közös hazát szeretne, amelynek legfontosabb pillére az együttműködés.


A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott: Karácsony Gergely “lassan már minden baloldali pártot megjárt és mindenkivel lepaktált”.

Az SZDSZ köreiben kezdte, aztán az LMP-ben folytatta, támogatta Bajnai Gordont is, majd hátat fordított az LMP-nek és a Párbeszédben kötött ki – írta.


Miközben korábban “azt mondta, hogy utálja a szocikat és Gyurcsányt is csak Unicummal hajlandó elviselni, most meg az MSZP-vel paktált le, a szocialisták arca lett, aki Gyurcsánynak is oszt lapokat” – tette hozzá Hidvéghi Balázs.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Terroristát fogtak Budapesten

    Terroristát fogtak Budapesten

    A Fővárosi Nyomozó Ügyészség és a Terrorelhárítási Központ (TEK) közös akciójának eredményeként Magyarországon fogták el az Iszlám Állam nevű terrorszervezet egyik magas rangú vezetőjét.

  • Budapestre érkezik a Vastrón

    Budapestre érkezik a Vastrón

    Az HBO világméretű #ForTheThrone kampánya folytatódik és ezúttal a Trónok harca ismertségét egy jó ügy érdekében használja fel.