EUR: 317,94 Ft
CHF: 280,63 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Egyéb Debrecen

Fitten a FőnixFitt évnyitóján

 A FőnixFitt nagyszabású sportünneppel kezdi meg a 2018-as esztendőt. A Főnix Csarnokban olyan nagy nevekkel indítják az évet, mint Béres Alexandra, Sifter Tímea, Katus Attila és Jóna Katalin.

Kelet-Magyarország legnagyobb fitneszrendezvényét tartják január 13-án: a Magyar Sport- és Életmódfejlesztő Klaszter, valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. második alkalommal rendezi meg a FőnixFitt elnevezésű szabadidő- és tömegsporteseményt. A sportnapot Debrecen városa, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézete és a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központ is támogatja. A FőnixFitten a közönség megismerkedhet a Debrecenben is egyre népszerűbb CrossFittel. Kelet-Magyarország legnagyobb fitneszrendezvényén emellett egy hatórás indoor cycling maraton is lesz: hat óra tekerés hat kőkemény oktató közreműködésével.


Idén is rengeteg résztvevőre számítanak a szervezők

 

Széles Diána alpolgármester elmondta, már 2017 januárjában is örömmel látta, hogy mekkora sikere volt a rendezvénynek, hiszen az első FőnixFitten több ezren vettek részt. Hozzátette, a debreceni önkormányzatnak fontos, hogy minél több nívós tömegsportrendezvény legyen a városban. Jóna Katalin örvendetesnek tartja, hogy a FőnixFitten a budapesti sztárok mellett az ismert debreceni edzők is lehetőséget kapnak a nagyszínpadon. Ő maga step aerobic és deepWORK-edzést vezényel majd.

Kapcsolódó Cikkek