EUR: 323,04 Ft
CHF: 282,89 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Folytatódik Lópici fiának büntetőügye

Folytatódik Szilágyi István fia, Péter tárgyalása, aki a vád szerint tavaly nyáron olyan súlyosan bántalmazta édesapját, hogy a színész három bordája eltört, arca és lába is megsérült. A férfi több mint fél éve előzetes letartóztatásban van súlyos testi sértés miatt. – Amikor fiatal volt, mindig arra kértem, inkább engem üssön, mint másokat, akkor nem keveredhet bajba. Ez régen játék volt, de ma már nem bírom – mondta a Lokálnak a múlt nyáron Pityi bácsi. Minderre egy októberi tárgyaláson már úgy emlékezett a színész és felesége, hogy Szilágyi a farakásban esett el, nem történt verés. A bíróság ennek ellenére nem helyezte házi őrizetbe a férfit, noha ő kérvényezte azt. Az ügy tárgyalása ma folytatódik, Pityi bácsi pedig a verés ellenére reméli, fia minél hamarabb hazamehet.

Fotó: Mészáros Diána


Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.