2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb X.kerület

Gáláztak a kőbányaiak

A 60. alkalommal kiírt Az Év Sportolója-szavazáson több díjat is besöpört a Törekvés vívócsapata. A fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzők közül a kerekesszékes vívókat felkészítő Beliczay Sándor kapta az elismerést.

Beszédében hangsúlyozta, a díjat a 49 éves korában, december 30-án elhunyt, Szalay Gyöngyi hétszeres világbajnok, olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó emlékének ajánlja. Az év fogyatékos csapata a női kerekesszékes vívóválogatott lett, amelynek egyik tagja, Hajmási Éva a kőbányai klub versenyzője. Az év fogyatékos férfi sportolója elismerésben csapattársa, Osváth Richárd kerekesszékes vívó részesült.


Budapest, 2018. január 11.
Beliczay Sándor, az év fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzője a díjjal, mellette a díjátadó Schmitt Pál, volt köztársasági elnök, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) örökös tiszteletbeli elnöke az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.