2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

Garanciával javítják a villamosokat

Garanciával javítják a klíma miatt korrodáló a pár éves  CAF villamosokat.

A pár éves járművek ablaka feletti sávban kezdtek el korrodálódni ami feltehetően a villamosokon működő klímának köszönhető.

Az index megkereste a BKV-t, ahol a következőket mondták: a hibajelenséget ismerik, a CAF villamosok ablakai és ajtajai fölött, “a járművek burkoló lemezeinek szélein korróziós elváltozások” jelentek meg.

A BKV a problémát észlelve azonnal a gyártóhoz fordult akik a járművek karbantartásáért is felelnek, akik garanciával megkezdték a probléma vizsgálatát és felszámolását.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet

    A Szent Korona kalandos útjáról jelent meg kötet a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának munkája nyomán – mondta Pálffy Géza történész, a kutatócsoport tagja az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től Pécel és Aszód között nem járnak a vonatok

    Február 4-től várhatóan december végéig nem járnak a vonatok Pécel és Aszód között a Budapest-Hatvan vasútvonal felújítása miatt. Az első ütemben május 12-ig tartó menetrendi változások között van, hogy InterCityk helyett a Keleti pályaudvar és Hatvan között pótlóbuszok járnak majd, a többi vonat helyett (eltérő szakaszokon) lesznek pótlóbuszok – közölte a MÁV pénteken az MTI-vel.