EUR: 322,55 Ft
CHF: 281,51 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Gesztesi majdnem belehalt az ivásba

Megrendítő vallomást tett a közelmúltban Gesztesi Károly. A korábban alkoholproblémákkal küzdő színész állítása szerint ha a korábbi életmódját folytatta volna, már nem lenne az élők között. Azóta újra önmagára talált, sőt hamarosan nagyszabású építkezésbe kezd. 

– Bevallom, megijedtem attól, ahova jutottam. Utáltam, amilyenné váltam: én, az örök pozitív, örömteli ember olyan nihilben voltam, ami fizikálisan és lelkileg is totálisan tönkretett. Ha folytattam volna a korábbi életemet, egyenes út vezetett volna a halálig. Soha nem voltam ennyire mélyen, de mivel egy megátalkodott Kos vagyok, semmilyen segítséget nem fogadtam el másoktól – mesélte a Hot! magazinnak Gesztesi.


Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

A színész tavaly május óta teljesen kicserélődött, letette a poharat és új színházi munkákat vállalt, többek között a Miniszter félrelép című darabot, amelyet országszerte nagy sikerrel játszanak. A sztár azonban egy ennél is nagyobb vállalkozásra szánta el magát: társasházat épít öt gyereke számára.

– Nemegyszer építkeztem már, tudom, hogy abból a pénzből, amiből lakást vennék a gyerekeimnek, jóval nagyobb és sokkal szebb házat is fel lehet építeni. Mindig úgy képzeltem, ha egyszer felnőnek a fiaim és a lányom, közel élnek majd hozzám. Egyelőre jó ötletnek tűnik, aztán később ha valamelyikük mégsem így gondolja, még mindig eladhatja, el is herdálhatja azt, ami az övé. Én mindenesetre odaadom, amit megkövetel a lelkiismeret – mondta Gesztesi.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.