EUR: 311,24 Ft
CHF: 264,95 Ft
2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Gesztesi majdnem belehalt az ivásba

Megrendítő vallomást tett a közelmúltban Gesztesi Károly. A korábban alkoholproblémákkal küzdő színész állítása szerint ha a korábbi életmódját folytatta volna, már nem lenne az élők között. Azóta újra önmagára talált, sőt hamarosan nagyszabású építkezésbe kezd. 

– Bevallom, megijedtem attól, ahova jutottam. Utáltam, amilyenné váltam: én, az örök pozitív, örömteli ember olyan nihilben voltam, ami fizikálisan és lelkileg is totálisan tönkretett. Ha folytattam volna a korábbi életemet, egyenes út vezetett volna a halálig. Soha nem voltam ennyire mélyen, de mivel egy megátalkodott Kos vagyok, semmilyen segítséget nem fogadtam el másoktól – mesélte a Hot! magazinnak Gesztesi.


Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

A színész tavaly május óta teljesen kicserélődött, letette a poharat és új színházi munkákat vállalt, többek között a Miniszter félrelép című darabot, amelyet országszerte nagy sikerrel játszanak. A sztár azonban egy ennél is nagyobb vállalkozásra szánta el magát: társasházat épít öt gyereke számára.

– Nemegyszer építkeztem már, tudom, hogy abból a pénzből, amiből lakást vennék a gyerekeimnek, jóval nagyobb és sokkal szebb házat is fel lehet építeni. Mindig úgy képzeltem, ha egyszer felnőnek a fiaim és a lányom, közel élnek majd hozzám. Egyelőre jó ötletnek tűnik, aztán később ha valamelyikük mégsem így gondolja, még mindig eladhatja, el is herdálhatja azt, ami az övé. Én mindenesetre odaadom, amit megkövetel a lelkiismeret – mondta Gesztesi.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.