2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Gregor Berniék csendben ünnepelnek

 Nem hisz a drága ajándékokban Gregor Bernadett, így inkább meghitt hangulatot igyekszik teremteni ma este. Férje, Szarvas Attila számára, ugyanis ma ünnepli születésnapját.

A gyönyörű színésznő öt évvel ezelőtt esett szerelembe jelenlegi férjével egy próbafolyamat során. Azóta alkotnak egy párt. Gregor Bernadett elárulta, férje születésnapja ma első sorban a munkáról fog szólni.


A színész-házaspár több darabban is játszik együtt, képünkön a “Csongor és Tündében” Gregor Mirígyet, Szarvas Attila pedig Berrehet, az egyik ördögfit alakítja Fotó: György Zsolt

– Délelőtt együtt próbálunk az Újszínházban, a Bizánc című darab szereplőiként, este pedig Atti már a Kreutzer szonátában játszik – mesélte Gregor. – Azt tervezem, hogy mire az előadásról hazaérkezik, meglepem néhány finom, de könnyű falattal és kibontunk mellé egy palack finom bort. Persze éjszakába nyúlóan nem tudunk fent maradni, hiszen másnap Álmos fiamnak iskola, nekünk pedig munka van.

Próbák vagy előadások szünetében van egy kis idejük egymásra – az öltözői kép “A Bolondok grófja” szünetében készült, amely darab azért különösen kedves számukra, mert annak próbái alatt szerettek egymásba

A színésznő azt is elmondta, hogy szerinte nem kell feltétlenül ajándék az ünnepi hangulat megteremtéséhez.


– Ha meglátok valamit, amiről tudom, hogy örömet szerezhetne a szeretteimnek, legyen az a férjem, vagy a fiaim, akkor örömmel megveszem – mondta Gregor. – Ehhez nem kell különleges alkalom. De nem hiszek abban, hogy csak kézzelfogható ajándékkal lehet örömet szerezni egymásnak.

Bernadett hozzátette: reméli, hétvégén lesz idejük kicsit ráérősebb szülinapozásra is.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek