2018. november 16., péntek
Ödön

Sport

Guardiola szerint a Manchester City szegény klub

Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere szerint nincs realitása annak, hogy csapata az összes trófeát elhódítsa az idei szezonban, ugyanis a csapat nem engedheti meg magának, hogy kielégítse a játékosok bérigényét.

– Ahhoz, hogy a legmagasabb szinten tudjunk futballozni, 22 topjátékosra van szükségünk. Manapság viszont a játékosok akkora fizetést kérnek, hogy azt még a City sem engedheti meg magának. Arról nem is beszélve, hogy az átigazolási összegek is hatalmasak. Talán az emberek nem fogják elhinni, de nincs pénzünk – fogalmazott a katalán mester.


Érdekes Guardiola véleménye, ugyanis a jelenlegi Premier League-csapatok közül a Manchester City kerete a legdrágább, és a napokban készülnek bemutatni legújabb szerzeményüket, Aymeric Laportét, akit az Athletic Bilbao csapatából igazoltak klubrekordot jelentő 57 millió fontért (20 milliárd forint). Egyébként Guardiola 2016-os kinevezése óta a klub több mint 400 millió fontot (141 milliárd forint) költött új játékosokra

Kapcsolódó Cikkek

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.

 • Megműtötték a Lakers irányítóját

  Megműtötték a Lakers irányítóját

  Csütörtökön megműtötték Rajon Rondót, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers veterán irányítójára legalább négy-öt hét kihagyás vár.