2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Gumicsizmában rugdosta leszbikus szeretőjét a színésznő

Budapesti lakásba menekítenék azt a fiatal nőt, aki nemrég könyvet írt arról, hogy nyolc évig volt az ország egyik ismert, családos színésznőjének szeretője. A lány végre megmutatta magát és sérüléseit is, amiket állítása szerint a művésznő okozott, amikor gumicsizmával megrugdosta.

– Amióta nyilvánosságra hoztam a színésznő által okozott verésnyomokat és saját fotómat a blogon, azóta biztonságtechnikai szakemberek jönnek-mennek az otthonomban, mert elég sok névtelen Facebook- és e-mail- fenyegetést kaptam – kezdte lapunknak a Színésznőt szerettem című könyv szerzője.


– Az egyik nagyon komolynak tűnt, úgyhogy jelenleg épp a kamera- és riasztórendszert építik ki, mert félek. Ennek ellenére nem hátrálok meg, és amint kitűzik az első tárgyalást, és jogilag lehetőségem lesz rá, nyilvánosságra hozom a színésznő nevét – már csak azért is, mert más színésznőket nem szeretnék kétes hírbe hozni. Ugyanakkor rágalmazásban kiválóan teljesít; több oldalról hallom vissza, miket mond másoknak rólam, és mindezt felháborítónak érzem – ezért teszek meg mindent a hitelességemért, és ezentúl próbálok nem illusztrációkban, hanem létező, valós képekben kommunikálni az emberekkel, a nyilvánossággal – magyarázta az egykori szerető.
– A „legkedvesebb” üzenet Facebookon jött, mégpedig a verésnyomokat megmutató posztomra, és így hangzott: „Ebből már nem szállsz ki élve, ribanc!” A regisztrációt perceken belül törölték. Volt egy hasonló, az e-mailben jött, hogy „törődjek bele, minden el van rendezve, mindenki le van fizetve, börtönben végzem”. Bízom benne, hogy ezek alaptalan feltételezések. Sok ismeretlen jogász szakember ajánlja fel tanácsait vagy éppen tapasztalatait a történetemet olvasva, és már olyan is jelentkezett, aki egy budapesti lakást ajánlott fel azért, hogy biztonságban legyek, amíg lezajlik az ügy. Olyan ez, mint egy krimi, csak éppen ez valóságos, és az én bőrömre megy a játék – tette hozzá a szerető, aki újabb könyvet készül írni.

 

Mint ismert, a fiatal lány nyolc évig volt titokban egy elismert színésznő szeretője, akivel kezdetben óriási volt a szerelem, de csúnya véget ért a kapcsolatuk. Elképesztő botrányokról ír a könyvében, aminek sokan nem örülnek. A nő távoltartási végzést is kért a színésznő gyereke és férje ellen.
„Kaptam egy nőt, akit megerőszakoltak, színházi karrierjével zsaroltak, hozzákényszerítették nyolc hónapos terhesen homoszexuális férjéhez, de jött még a beteg családi háttér, terrorizáló anyuka, elvárások és elnyomások, megszült – de nem kívánt – gyerek, anyasági kudarc, félelmek és kirakatbábuság, fájdalom, magány, betegség, nőiesség totális bukása és öngyilkos hajlamok” – fogalmazta meg a szerető, aki nemrég a blogjában arról is írt, hogy a színésznő brutálisan megverte. A fiatal lány állítja, a nő őt hibáztatta, hogy nem tudott találkozni fiával.
„Dühe és fájdalma átcsapott az én hibáztatásomba; csupán percek teltek el, de már az előszoba szőnyegén feküdtem, tele lila-zöld véraláfutásokkal, zúzódásokkal, fájdalmakkal, értetlenül, mozdulatlanul. A karom, a lábam, az arcom az ütések erejétől piros, majd lassan sárgás foltokban pompázott (…) Gumicsizmát húzott, s miközben az ajtó felé elment mellettem, teljes erővel akkorát rúgott a jobb térdembe, hogy azonnal focilabda nagyságúra dagadt, és ettől kezdve két hétig nem tudtam ráállni – ki se tudtam mozdulni a lakásból” – sokkolt a szerető a részletekkel.


A szerető megmutatta hogy nézett ki a lába, amikor a színésznő gumicsizmával rugdosta

A fiatal lány megosztott magáról egy fotót, amit a színésznő készített

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.