2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Gyermeket vár Rihanna?

Rihanna, Credit line: Profimedia, Splash

A legfrissebb pletykák szerint első gyermekével várandós Rihanna. Az örömhír a 2018-as Grammy-díj átadóján kapott szárnyra, több stylist egyöntetű véleménye szerint ruhája szabásával a barbadosi díva kerekedő pocakját akarták eltakarni, sőt külön őrök figyelték minden mozdulatát, akiket multimilliárdos szerelme, Hassan Jameel fogadott fel. A sztár és arab származású kedvese kevesebb mint egy éve találtak egymásra, de a közeli barátok szerint annyira komoly a kapcsolatuk, hogy már csak egy baba hiányzik tökéletes boldogságukhoz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.