EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Győr

Ha rajtuk múlik, csodás évünk lesz!

Tavaly szinte mindent megadott szurkolóinak a Győri Audi ETO KC csapata, s idén is a legjobb eredményekre koncentrálnak. Ahogy beszélnek 2018-ról, abból kiderül: az elszántsággal nem lehet gond!

– Bízom benne, hogy az idén elkerülnek a sérülések és a 2016/2017-es szezonhoz hasonló remek eredményekkel zárjuk a jelenlegi kézilabdás idényt is. Még az óévben visszatértem a pályára, aminek nagyon örültem, s remélem, 2018-ra is át tudom vinni magam és az egész csapat is azt a töretlen lendületet és energiát, ami mindig is jellemzett bennünket – mondta Tomori Zsuzsanna, aki az ETO mellett a válogatottnak is meghatározó játékosa, így visszatérése nagy jelentőségű a zöld-fehér csapatnak.


– Ebben az évben a felnőttek között szeretnék minél nagyobb segítség lenni és meghatározó játékossá válni – vette át a szót Pál Tamara, aki tavaly nyáron az EYOF-on is bizonyította kivételes tehetségét. – Szeretnék továbbá minden címet megnyerni utánpótlásban: az ifjúsági bajnokságot behúzni és a felnőtt NBI/B-ben a legjobb öt csapat között lenni – igaz, fiatal, de szerintem nagyon jó kis csapat vagyunk, aki ha akar, bármit meg tud csinálni. Szorgalmasan dolgozni fogok, hogy még többet fejlődjek, és oda érjek, ahova szeretnék.

Négyen a Győri Audi ETO KC keretéből, akik sokat tehetnek azért, hogy szép legyen az évünk
Fotó: gyorietokc.hu

– Remélem, idén is sikeres évet zárunk és a belefektetett munka meghozza az eredményét – válaszolta Kiss Éva, aki 2017-ben is magabiztosan őrizte az ETO kapuját, sok bravúros védést mutatott be. – Konkrét dolgokat nem szeretek előre megfogalmazni, de mindent megteszek azért, hogy minél több védéssel tudjam segíteni a csapatot. Kívánom, hogy mindenkinek sok örömöt hozzon a 2018-as év.


– 2018-ban is szeretném minél jobban segíteni a csapat sikeres szereplését, s bízom benne, hogy a sérülések is elkerülnek – fogalmazta meg reményeit a csapat fiatal tehetsége, Puhalák Szidónia. – Keményen fogok dolgozni és igyekszem minden pályán töltött percet arra használni, hogy bizonyítsak!

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.