2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Győr

Ha rajtuk múlik, csodás évünk lesz!

Tavaly szinte mindent megadott szurkolóinak a Győri Audi ETO KC csapata, s idén is a legjobb eredményekre koncentrálnak. Ahogy beszélnek 2018-ról, abból kiderül: az elszántsággal nem lehet gond!

– Bízom benne, hogy az idén elkerülnek a sérülések és a 2016/2017-es szezonhoz hasonló remek eredményekkel zárjuk a jelenlegi kézilabdás idényt is. Még az óévben visszatértem a pályára, aminek nagyon örültem, s remélem, 2018-ra is át tudom vinni magam és az egész csapat is azt a töretlen lendületet és energiát, ami mindig is jellemzett bennünket – mondta Tomori Zsuzsanna, aki az ETO mellett a válogatottnak is meghatározó játékosa, így visszatérése nagy jelentőségű a zöld-fehér csapatnak.


– Ebben az évben a felnőttek között szeretnék minél nagyobb segítség lenni és meghatározó játékossá válni – vette át a szót Pál Tamara, aki tavaly nyáron az EYOF-on is bizonyította kivételes tehetségét. – Szeretnék továbbá minden címet megnyerni utánpótlásban: az ifjúsági bajnokságot behúzni és a felnőtt NBI/B-ben a legjobb öt csapat között lenni – igaz, fiatal, de szerintem nagyon jó kis csapat vagyunk, aki ha akar, bármit meg tud csinálni. Szorgalmasan dolgozni fogok, hogy még többet fejlődjek, és oda érjek, ahova szeretnék.

Négyen a Győri Audi ETO KC keretéből, akik sokat tehetnek azért, hogy szép legyen az évünk
Fotó: gyorietokc.hu

– Remélem, idén is sikeres évet zárunk és a belefektetett munka meghozza az eredményét – válaszolta Kiss Éva, aki 2017-ben is magabiztosan őrizte az ETO kapuját, sok bravúros védést mutatott be. – Konkrét dolgokat nem szeretek előre megfogalmazni, de mindent megteszek azért, hogy minél több védéssel tudjam segíteni a csapatot. Kívánom, hogy mindenkinek sok örömöt hozzon a 2018-as év.


– 2018-ban is szeretném minél jobban segíteni a csapat sikeres szereplését, s bízom benne, hogy a sérülések is elkerülnek – fogalmazta meg reményeit a csapat fiatal tehetsége, Puhalák Szidónia. – Keményen fogok dolgozni és igyekszem minden pályán töltött percet arra használni, hogy bizonyítsak!

Kapcsolódó Cikkek

 • Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  Innovációs stúdiót alakított ki a LEGO a Nyíregyházi Egyetemen

  “Csak úgy tudjuk kiszolgálni a Magyarországon működő vállalkozások folyamatosan változó munkaerőigényét, ha közben az oktatás is változik. Ebben mutat kitűnő példát a Nyíregyházi Egyetem (NYE) és a LEGO együttműködése” – mondta Pölöskei Gáborné, a Pénzügyminisztérium szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerdán a Nyíregyházi Egyetemen kialakított LEGO Education Innovation Studio átadásán.

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.